Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

erdncokl erdinç okul

@

@mehmet_helvaci eski futbolcular h.şaş h.****r b.korkmaz t.kerimoğlu bunlar gorev alacaklar mı?

mehmet_helvaci Prof.Mehmet Helvacı

@

Hepsinin gündemde olması mümkün değil ancak ..... yanıt vermiyorum ö.dilerim. @erdncokl

Ben size bişey diyim. Bu Helvacı şimdi seçilmese bile ilerde başkan olur

* Anlaştığımız oyunculardan banko Milli Takımlarında oynayanlar da var.

* Ön sözleşmeler bağlayıcı, göreve geldiğimiz gibi icraate başlayacağız.

* Her geçen gün Gs'ye zarar veriyor, umarım seçim belirlenen tarihte yapılır.

* Basın ve kamuoyunda kaybolan güç ve itibarımızı ancak sportif başarı ile geri kazanabiliriz.

* Voleybol'da yeni bir yapılanma olacak. Basketbol için şampiyonluk sözü verebilirim.

* Anlaştığımız 10 futbolcu, göreve gelecek 'futbol aklı' nın direktifleri doğrultusunda belirlenmiştir.

* Bedava bilet dönemi sona erecek.

* Galatasaray bir Holding değildir. Sportif başarı beraberinde ekonomik başarıyı getirecektir.

* Telegol ve benzeri yayınlarda boy göstermek ile uğraşacak vakit ve ufaklıkta değilim. Sportif başarı ile gereken cevap verilecektir onlara da.

* Ünal Aysal'ın Galatasaray üzerinden menfaat sağladığının belgeleri kulüpte mevcuttur. Bunları kullanmaya umarım gerek kalmaz.

* Altın hisse Ünal Aysal'ın yalanıdır.

* Teknik ekip doğrultusunda kulüpten gönderilecek isimlere karar verilecek.

* Söz değil ama en büyük isteklerimden birisi kendimize ait bir spor salonuna sahip olmak.

* Arda ender yetenekli bir futbolcu. Öncelikle bir taraftar olarak onu Galatasaray'da izlemek isterim tabiki.

Özet ile böyle twitter.Alıntı.

güzelmis

Kesinlikle aynı düşüncedeyim ve inanılmaz bir taraftar tepkisini ölçebilen çalışma ekibi var.

adam asmis beyler...

bu devirde hangi baskan adayi twitter olayini cesaret edebilir veya yazanlari (özellikle taraftarlari) adam yerine koyup cevap verir ?!

sonucta taraftar secmeyecek kendisini, üyeler sececek.

ama adam yine de günde bir kac saatini insanlarin msjlarini cevaplamak icin ayiriyor...

bu olaya sapka cikartilir :tiphat:

mehmet helvacıya inanılmaz karşı idim ama ünal aysal tarafı sadece gösteriş helvacı işi daha iyi biliyor. helvacı şu an daha mantıklı geliyor bana.ünal aysal zenginim diye seçilirim havasında herhalde projeleri net değil. medya da helvacıya yeterli desteği vermiyor ünal aysal tek aday gibi gösteriyor.

tek ihtimalli terk ama değer veriyor taraftara en azından seçimlere kadar bu böyle

Neden bilmiyorum ama benim bu adama karşı olumlu düşüncelerim oluşmaya başladı.

Facebook'ta arkadasi oldugum Baskan adayi. :asd:

Lafa bakacaksak Yılmaz Vural bu ülkenin en iyi teknik adamıdır.Bu adamın laflarına inananınız var mı gerçekten de?

Bu adam zengin mi? Ne kadar zengin?

Helvacıyı takdir ettim ortama gore serbet veriyo zeki adam :=)

Bu adam başkan olursa bi dahaki başkanlığa ben de aday olurum arkadaş.Bunun söylediklerini şu ortamdaki herkes söyler zaten.

Bak şöyle bir yanlışa düşüyorsun. Desteklediğimden değil ama söyledikleri söylenebilirliği en basit ama kimsenin söylemediği şeyler...

Bu adam başkan olursa bi dahaki başkanlığa ben de aday olurum arkadaş.Bunun söylediklerini şu ortamdaki herkes söyler zaten.

Bak şöyle bir yanlışa düşüyorsun. Desteklediğimden değil ama söyledikleri söylenebilirliği en basit ama kimsenin söylemediği şeyler...

Burda herkes sezon başından beri söylüyo yerlilerin kalitesiz olduğunu,sportif başarının herşeyden önce geldiğini.Şimdi çıkıp da amerikayı ben buldum demek gibi bi şey helvacının söyledikleri

Hala anlamıyorsun Baki, Başkanlar boyutunda olaya baktığında diyorum

Burda herkes sezon başından beri söylüyo yerlilerin kalitesiz olduğunu,sportif başarının herşeyden önce geldiğini.Şimdi çıkıp da amerikayı ben buldum demek gibi bi şey helvacının söyledikleri

Hala anlamıyorsun Baki, Başkanlar boyutunda olaya baktığında diyorum

İşte benim de söylemek istediğim bu zaten bu adam başkan boyutundan bakmıyo,taraftar boyutundan bakıyo.Klüp mali açıdan çok zor durumda ve ciddi bi mali destek olamdan sportif başarı gelmesinin imkanı yok.Öyle lafla olacak işler değil bunlar

Geri
Üst Alt