Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

mehmet helvacıya inanılmaz karşı idim ama ünal aysal tarafı sadece gösteriş helvacı işi daha iyi biliyor. helvacı şu an daha mantıklı geliyor bana.ünal aysal zenginim diye seçilirim havasında herhalde projeleri net değil. medya da helvacıya yeterli desteği vermiyor ünal aysal tek aday gibi gösteriyor.

su bakis acisi da olabilir:

acaba aysal gercekten baskan olmak icin hevesli degilmi ?

acaba gercekten baskan olmak istemiyor mu ?

acaba "derin gs'nin" baskilarindan dolayi mi baskan adayi oldu ??

bunlar ciddi sorular...birileri sormasi lazim. fazla ön plana cikmiyor. gercekten istedigini göstermeli. projelerini ve ekibinin nasil calisacagini daha detayli bir sekilde anlatmali.

bu son soru dün tulun'a soruldu ama sanirim oda bilmiyor. gecistirdi soruyu.

su bakis acisi da olabilir:

acaba aysal gercekten baskan olmak icin hevesli degilmi ?

acaba gercekten baskan olmak istemiyor mu ?

acaba "derin gs'nin" baskilarindan dolayi mi baskan adayi oldu ??

bunlar ciddi sorular...birileri sormasi lazim. fazla ön plana cikmiyor. gercekten istedigini göstermeli. projelerini ve ekibinin nasil calisacagini daha detayli bir sekilde anlatmali.

bu son soru dün tulun'a soruldu ama sanirim oda bilmiyor. gecistirdi soruyu.

Aynen bunu dusundum G-kardes.

Aysal zorla oraya konmus gibi duruyor.

Herşeyini beğensek bile kongre nazarında itibarını çok kaybetti. İstifa etse en az Aysal kadar şansı olurdu. Ama bence şu an kongre destek vermeyecektir.

Helvaci reis yaman adam oyle oyunlara gelmez.

bu helvaci nin bildigi birsey varki kendine bukadar güveniyor.

Bence liseliler var bunun arkasinda liseliler aysala pek olumlu bakmiyorlar heralde

bu helvaci nin bildigi birsey varki kendine bukadar güveniyor.

Bence liseliler var bunun arkasinda liseliler aysala pek olumlu bakmiyorlar heralde

daha oncede soylemistim aysal kullanildigini hissetti girmek istemiyor bu islere ama hayirda diyemiyor

adamin listesini bile degistirdiler yolda

2. baskanlik savaslari falan

yazik

bu arada tanman reis nasil konusmus gene

saygilar sunuyorum:)

Duygun Yarsuvat:14 mayısta seçim yapılacak.3 mayıstaki mahkeme eski yönetimdeki kişilerin aday olup olmayacağı ile ilgilidir.Şu anki dava durumu bir skandaldır

Helvacının adaylığı tehlikede olabilir.

mehmet helvacı evinde oturmuş şöminenin karşısında kucağında laptop üstünde pijamayla twitterı açmış bu sorulara cevap veriyosa benim kafamda soru işareti kalmamıştır kardeş,o herif başkan olursa galatasarayı bırakıyorum

Taraftarı ciddiye alması ,onların sorularına gücenmeden, üstten bakmadan, küçümsemeden cevab vermesi mi sorun oluşturdu merak ediyorum doğrusu..Birini sevmezsiniz tamam da doğru bişey yapıncada takdir edin lütfen..

Daha öncede dedim eğer cidden anlaştığın ve kulübe katkı sağlayacağına inandığın futbolcu varsa seçimi kaybetsen bile yeni yönetime sun ki elinden öpsün bu bütün taraftar. Bizde inanalım gerçek GALATASARAY lı olduğuna

Daha öncede dedim eğer cidden anlaştığın ve kulübe katkı sağlayacağına inandığın futbolcu varsa seçimi kaybetsen bile yeni yönetime sun ki elinden öpsün bu bütün taraftar. Bizde inanalım gerçek GALATASARAY lı olduğuna

Helvaciya bu soru soruldu. Cevabi: tabikide

Bu arada Son dakika sürprizi ile aysal'in cekilme ihtimali varmi acaba ?

Geri
Üst Alt