Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Futbolcularin %kaci bu takimda kalacak iyi soru.

Su konuda rahat olsunlar. Ben spora adele olarak bakmiyorum. Akilla adale ile butundur. Galatasaray'da bu tur sorunlu sporcu goremeyecekler. Secimlerimizi sorunlu olmayan sporculardan yapacagiz. Gorecekleri futbolcular forma icin terini akitan futbolcular olacak Galatasaray'da Galatasarayli futbolcu sayisi artacak diye cevap verdi Helvaci.

Su konuda rahat olsunlar. Ben spora adele olarak bakmiyorum. Akilla adale ile butundur. Galatasaray'da bu tur sorunlu sporcu goremeyecekler. Secimlerimizi sorunlu olmayan sporculardan yapacagiz. Gorecekleri futbolcular forma icin terini akitan futbolcular olacak Galatasaray'da Galatasarayli futbolcu sayisi artacak diye cevap verdi Aysal.

Aysal :ays:

bence cok abartiyorsunuz bu isleri

ikisininde dediklerine bakin

herkes polat degil oraya yalan soylemek icin gelsin

aziz yildirimin ne cok iliskileri var avrupada degilmi:)

okuzler ordusuyla klup yonetiyorlar

hicbiride belcikada falan yasamiyor

azizenin avrupada iliskileri olmadigi iicnde böyle brezilya vasatlarini alirlar:)

Helal baskan kim tutar seni. Taraftarimizin butun sorularina cevap vermek istiyorum diyor, vallaha helal olsun . Arkandayiz baskanim, emrindeyiz baskanim.

Soruya bak!Volkan'ın kafasına atılan şişeyle ilgili planınız var mı? :lol:

Eger secilemezseniz gelecek yeni yonetimin begenisine sunar misiniz anlastiginiz futbolcu ve futbol aklini diye soruya kesinlikle sunarim ve paylasirim diye cevap verdi.

''Gorustugum oyunculari ben baskan olmasam bile yonetime sunacam''

Helal baskan, aslansin. Bu memleket senin gibi yonetici gormedi, baskanda gormeyecek. Butun dunyayi yeneriz seninle baskanim. Korkun bizden kuslar, geliyoruz!

Anlaştığı isimleri başkan olmazsa yeni yönetime de sunacakmış.

Diger adaylar canli yayinda Helvaci Reis ile tartismaya yanasmiyormus.

Uzaktan baskan adaylari birbirine beyanda bulunmak yerine karsilikli oturup gozlerinin icine baka baka konusulmasini tercih ederim. Taraftar bu konuda bilgilenirler projeler vs. vs. hakkinda diye.

Insanlara tartisma ortami sunmadiginiz zaman dogrulugu ya da yanlisligi taraftar tarafindan anlasilmaz. Projeleri sunariz ve tartisiriz diyor.

Helvaci'dan diger adaylara:

Kendine güveniyorsan, adam gibi adamsan, yürekliysen çık karşıma hesaplaşalım. :D

Helal baskan, öl de ölelim vur de vuralım arkandayız hocam.

Neden korkuyorsunuz cikin olum karsimiza.

Scout sorusu geldi

Geri
Üst Alt