Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

baskan dedigin agir olur tvlere cikip artistlik yapmaz.projeymis pehhhhh

nefretten sevgiye dogru gidiyorum bakalim :( :D adam okadar süper konusuyorki 2 bucuk saattir sIkIlmadan dinliyorum :D

Scout ekibi ile ilgili soru geldi.

Scout ekibi mutlaka gelistirilecek. Sadece transferle spor yapilamaz. Sporcularin altyapidan yetismesi gerekir. Kisa vadede yapmak zor uzun vadede tum Turk futbolcularin alt yapidan gelmesini saglamaya calisacagiz. Altyapi icin de scout ekibi ile birlikte calisilabilir. Hepsi futbol akli ile yapilacak seylerdir. Futbol aklinin belirledigi plan ve program dahilinde oyuncu ureten ayni sistemle oynayan bir yapi olmak zorunda.

Mehmet Helvacı alınacak oyuncuları gidip bizzat kendisi izleyecekmiş.

Kedi uzanamadığı ciğere Cem Uzan dermiş xD

bug%C3%BCne-kadar-yap%C4%B1lm%C4%B1%C5%9F-en-i%C4%9Fren%C3%A7-espri_79587.jpg

Yemezleeeeer

Bende ayni fikirlerdeyim, hatta daha önemli düsüncelerim var. Ögretmenim, Baskan olmak istiyorum. Birak Helvaci birak. Biz Galatasaray´iz. Herkes bize Baskan olamaz. Hukukcu yetistir, bize bulasma

Jupp Derwall sistemi olacak dedi... Yasimdan ötürü pek bilgim yok kisaca özet gecermisiniz nasil bir sistem oldugunu ?

ligradyo'nun facebook sayfasi varmi? Anons gecmisti, adres neydi?

Mahkemenin karari ne olursa olsun secim olur mu diye soru geldi.

Hukukcu kimligi ile Helvaci'dan cevap alamazsiniz mahkeme baskisi vs. vs. uzerinde dedi bilinen seyler.

Baskan olarak ise 14 Mayis'ta secim olmali Galatasaray beklememeli mahkemenin karari ne olursa olsun secim olmali. Secim karari ile mahkeme karari arasinda iliski yok. Tuzuge gore genel kuruldan bagimsiz alinmistir secim karari. Polat bunu ifade etti. Bu kadar acikken hersey mahkeme kararini secime baglamak yersizdir. Mutlaka bu secim yapilmali. Bu secimi geciktirmenin kimseye faydasi yok.

Radyocu inceden kalk git diyo adam bikti... helvaci izin verseler 2 saat daha rahat konusur

Geri
Üst Alt