Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Program sona erdi. Yarın Turgay Kıran katılacak..

valla bilmiyorum nedense hic ianansim gelmiyor

amma hakkini vermek lazim guzel konusuyor

arkadaşlar biz burda boşuna konuşuyoruz inan kıraçın desteklediği seçimi kazanır bunu unutuyoruz, büyük ihtimal F.Terimide İnan Kıraç ikna etmiştir, helvacı boşa kürek çekiyor...

helvaci van Gaal, klinsmann ve/veya oliver kahn'i getirir diye düsünüyorum.

futbol aklina cok güveniyor. bu kadar güvendigine göre bos bir adam degil :o

Mehmet Helvacı'nın bu kadar ciddiye alınması beni çok şaşırtıyor.:o

mehmet_helvaci Prof.Mehmet Helvacı

45 dk online. Lig radyoda atlanan sorulara yanıt verebilirim.

Yumulun.

Dunde arkandaydik, bugunde arkandayiz baskanim. Emrindeyiz baskanim, binlerce aslan senin emrini bekliyor. Taraftar tribunde degil yonetimde olacak, , Allahin izniyle !

Helvacı başkan olursa Galatasaraylılığımı sorgularım. Bu adam değil miydi yönetimi karıştırarak 'kol kırılır yen içinde kalır' tezini çürüten.

Helvacı başkan olursa Galatasaraylılığımı sorgularım. Bu adam değil miydi yönetimi karıştırarak 'kol kırılır yen içinde kalır' tezini çürüten.

Anlamiyorumki sizleri.

Allah askina, M.Helvacinin su son zamanlarda yaptigi konusmalarinin hangisni dinlediniz?

Acikalma getirdi adam herseye. Hersey burdan göründügü gibi degil.

Helvacinin dediginin aksini baska birisi digene kadar, Helvaci neyse odur.

Açıkçası 6 senede 4 şampiyonluk sözü verdikten sonra hiçbir vaadini dinlemedim. Bana söyledikleri hiçbir şekilde inandırıcı ve gerçekleşecekmiş gibi gelmedi. Aysal'ın listesindeki isimlerin Galatasaray'ı düzlüğe çıkarabilecek isimler olduğunun farkındayım. Bu işler lafla değil icraatla yürür. Polat yönetiminde yaptıklarının da farkında olduğumuzu zannedip taraftarlarn da uyandığını zannediyordum yanılmışım.

Açıkçası 6 senede 4 şampiyonluk sözü verdikten sonra hiçbir vaadini dinlemedim. Bana söyledikleri hiçbir şekilde inandırıcı ve gerçekleşecekmiş gibi gelmedi. Aysal'ın listesindeki isimlerin Galatasaray'ı düzlüğe çıkarabilecek isimler olduğunun farkındayım. Bu işlerlafla değil icraatla yürür.

Tamam olabilir, bu görüsüne saygi duyarim.

Ama az önce dedigin ile bu dedigin farkli.

Hala adama karsi ön yargilar var, yok yönetimi karistirmisda yok brütüsmüste. Önce bir dinlemek lazim, analiz etmek lazim, ona göre görüs sahibi olmak lazim.

Helvaci baskan olursa saygi duymak zorundayiz, olmasi icin bir sakinca yok, basari olur olmaz ayri konu.

Sunu da belirteyim, benim de gönlüm Aysal`dan yana.

ben dün gibi hatırlıyorum kongrede kürsüye çıkan her konuşmacının helvacıya laf soktuğunu ama siz unuttunuz galiba, tekrar ediyorum İnan Kıraç Aysalı desteklediği an bu iş zaten bitmişti, umarım Aysal başkan olduğu gün helvacıyı destekleyenler kendilerini çok fazla yıpratmazlar, helvacı için değmez....

Tamam olabilir, bu görüsüne saygi duyarim.

Ama az önce dedigin ile bu dedigin farkli.

Hala adama karsi ön yargilar var, yok yönetimi karistirmisda yok brütüsmüste. Önce bir dinlemek lazim, analiz etmek lazim, ona göre görüs sahibi olmak lazim.

Helvaci baskan olursa saygi duymak zorundayiz, olmasi icin bir sakinca yok, basari olur olmaz ayri konu.

Sunu da belirteyim, benim de gönlüm Aysal`dan yana.

İlk söylediğimde de hala ısrarcıyım. Adnan Polat yönetimindeki tavırları bana itici yaptı Helvacı'yı.

Hep söylüyorum yine söyleyeceğim

O makama saygısı olmayan o koltukta oturmamalı
110209-polathelvac%C4%B1.jpg

Geri
Üst Alt