Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

makama saygısı olmayanların o koltuğa oturmasını istemiyorum istemiyoruz seni mehmet helvacı.

tribundergi

Mehmet Helvacı:Adaylar arasında hem GS tecrübesi,bilgisi açısından, hem de projeler açısından benden daha iyi hazırlanmış birini göremiyorum

Mehmet Helvacı: Bu hazırlıkları da doğru şekilde anlatabilirsem, Galatasaraylıların seçeceği kişi ben olacağım. Başka alternatif yok.

Mehmet Helvacı: Diğer adaylarla kendimi karşılaştırdığımda aramızda dağlar kadar fark var çünkü.

Yıllardır SST sandığımız kişi Mehmet Helvacı'ymış.:o

Kendini cok begenmis, burnu baya havalarda.

Sandiklarda cevabini alacaktir kendisi ...

Selçuk İnan'la transfer görüşmesi yapmış.

Nerden duydun renkdaş?

Dün gece Ntvspor radyoda dinledim.Aslında programı sunan Bülent Yüksel söylemeyelim,aramızda olan bir konuşma dedi ama,Haluk Yürekli önemli değil dedi.

Egemen Beşiktaş'la anlaştı diye Trabzon tepki gösterince onlarda bunu örnek gösterdi.

Dün gece Ntvspor radyoda dinledim.Aslında programı sunan Bülent Yüksel söylemeyelim,aramızda olan bir konuşma dedi ama,Haluk Yürekli önemli değil dedi.

Egemen Beşiktaş'la anlaştı diye Trabzon tepki gösterince onlarda bunu örnek gösterdi.

Helvacı doğru düşünüyor.Hep dedim.Ünal Aysal'ın başkan olmasını istiyorum.Ama olurda Helvacı olursa da üzülmem açıkçası.

Helvacı doğru düşünüyor.Hep dedim.Ünal Aysal'ın başkan olmasını istiyorum.Ama olurda Helvacı olursa da üzülmem açıkçası.

Şuan sadece çok iyi görünüyor, herşeyi açıklılığa kavuşturuyor. Başkan olduğu takdir de, eski Mehmet Helvacı olacak ve Galatasaray daha kötüye gidecektir. Unutmayın ki, bu adam da Adnan Polat'ı sırtından vurmuştur. Çıkarları uğruna başkanını satan adam, çıkarları uğruna gün gelir kulübü satar.

Mehmet Helvacı göz boyuyor yahu..

Bırakın aldanmayın..

Ne onu yapacak otorite sahibi..

Ne de o makamı hakediyor..

Taraftarı yanına çekmek için can evinden vuruyor işte..

-Rijkaard'ın gitmesini istemiyordum

-Misimoviç gönderilmemeliydi

gibi gibi şeyler söyleyerek..

Bu adam kendi evini bile yönetemez koskoca Galatasarayı nasıl yönetecek? şuna bakın yahu sünnet çocuğu gibi, hıyar gibi adam insanı gülme krızıne sokuyor. Böyle başkan mı olur? Bi Ünal Aysalın karizmasın bak bide şuna :D

Seçilen yönetime öneririm ayakları gerçekse,

Selçukla görüşmesi(tabibudagerçekse) işimize yarar.

Gerçi her başkan adayı Aysalda dahil Selçuk u 1. sıraya koyar.

ilk sayfadaki fotosu ip uçlarını barındırıyor

ne yazsan gider o fotonun altına...

Ama o saatte Ünal Aysal Ligradyo´da olacak. Onu dinlerim ben

Mehmet Helvacı 'ya soğuk bakmıyorum. Niye istifa etmiyor diye çok kızıyordum zamanında ama kulübü Adnan Polat 'a bırakmamak, Adnan Polat 'ı mutlu etmemek için istifa etmediğini anladım. Ünal Aysal 'ın kazanmasını istiyorum ama olur da Helvacı kazanırsa üzülmem. Helvacı 'ya karşı bir antipatim yok.

Helvacı'dan olay açıklamalar! - Galatasaray

Ergun Gürsoy LigTV´ye baglandi simdi. Helvaci ve Kiran´a cok agir konustu. Ikisini de ciddiye almiyor üyeler dedi. Birisi ilerisi icin kendine yer edinmek icin cirpiniyor, birisi de her secimde kendi reklamini yapmak icin ortaya cikiyor dedi. Ikisini de ciddiye almamiz mümkün degil.

Galatasaray düzelecek mi? sorusuna da, "kesinlikle düzelecek, 96 ruhu geri dönecek" dedi. Bence Terim mesaji verdi

Geri
Üst Alt