Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Helvaci'nin secim otobüsü. Adam secilmek icin her seyi yapiyor. :asd:

230121_10150171646211954_143180496953_7363395_7497242_n.jpg

Bu Helva hakikaten kafayi yemis........ALLAHIM kurtar bizi bu iskenceden :D

Bugün kulüp başkanını satan, gün gelir başkan olur kulübü satar. Adnan Polat'ın yapamadığını bu yapar, Galatasaray gerçekten lig düşer.

Mehmet Helvacı hoca tercihini açıkladı

G.Saray'ın başkan adayları arasında yer alan Mehmet Helvacı, seçimi kazanmaları halinde Türk hocayla çalışmayacaklarını söyledi...

Galatasaray'da 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde başkan adayları arasında yer alan Mehmet Helvacı, takımın başına getirecekleri teknik direktörün Türk olmayacağını açıkladı.

Kalamış Tesisleri'nde üyelerle bir araya gelen Helvacı, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Helvacı, "Spor evrensel birşeydir. Yerli yabancı ayrımı yapmam. Hocamız Türk değildir. Bunu bir ayrım olarak algılamasın. Galatasaray'ın içinde bulunduğu durum yeni yapılanma gerektiriyor. Bizim adayımız bugün için Türk değildir." diye konuştu.

Bi gazete Rijkaard'ı geri getirecek diyordu.Gerçi kendi başa gelemeyeceğinden yalan haberinde bi önemi yok ama :D

Mehmet Helvacı bu akşam 23:30'da Futbol 7/24'te. ( Kanal 24 )

İzleyeceklere bol sabır diliyorum.. :)

2 tanesi serbestmis alacagi futbolcularin digerleri de bonservisliymis.

Büyük Başkan Mehmet Helvacı.. Olmadı gene galiba??

Bugün kulüp başkanını satan, gün gelir başkan olur kulübü satar. Adnan Polat'ın yapamadığını bu yapar, Galatasaray gerçekten lig düşer.

"Baskan"i sattiysa kulup icin satti keyfinden satmadi.

Ayrica satti da denilemez, yonetim kurulu olarak istifa edelim ibra edilmeyecegiz dedi baskan da yok kardis sen istifa et ben iyiym dedi.

Sonra ne oldu gorduk, ibra mibra edilmediler.

Kac kisi gelmis bugün Kalamis´a? Önemli bu :)

Yarın saat 22:15'de Bizim Stadyum ( Tv8 ) adlı programa katılacak. Faik Çetiner, Sinan Engin ve Levent Tüzemen'in sorularını yanıtlayacakmış..

kim giterecekse getirsin secimde isi cok zor bana göre serkan benim kalbimden ünal aysal geciyor zaten cogunuz biliyorsunuz zaten :)

BIlmiyom cok zor da belki degil. Herkes zamaninda da Playstation 3 önde gördü ve sonunda en cok satilan alet Nintendo Wii oldu :)

Galatasaray Spor Kulubu Baskani Prof. Dr. Mehmet Helvaci

diyecegim gunu iple cekiyorum. :)

Geri
Üst Alt