Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Bence Ünal Aysal seçilir diye düşünüyorum. Ayrıca Ünal Aysal'ın yabancılardan destek alacağız açıklaması da çok önemli.

Bugün belki birçok taraftar bu adayı destekleyebilirdi. Ancak o son Mali Genel Kurulda Adnan Polat konuşurken takındığı pis gülüş onun sonunu hazırladı.

Ben yine de başkan adayı olacak cesareti nereden bulduğunu çok merak ediyorum ve yine de tebrik ediyorum..

Hayal kuruyorsun Helvacık..

Ve iddia ediyorum koyduğum kota 300 !

O kadarı da bulamaz ama yine de en üst limiti yazdım.. Ünal Aysal da kota 3000..

Ya bugün Kalamis´a kac üyenin geldigini bir ögrensek hersey netlesecek aslinda :) Hicbir yerde yazmiyor. Dün Aysal´in yemegine 1000-1200 kisi katilmis

Aysal'ın gerisinde kaldı

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın ardından dün diğer başkan adayı Mehmet Helvacı'nın üyelere verdiği yemeğe katılım yaklaşık 300 civarındaydı. Bin kişi ile Kalamış Tesisleri'nde Cumartesi günü gövde gösterisi yapan Aysal'ın gerisinde kalması, Helvacı'nın moralini biraz bozdu. Yine de tüm üyelerle tek tek ilgilenen Mehmet Helvacı, brunchta projelerini detaylı şekilde anlattı. Kalamış Tesisleri'nde Helvacı'ya ait seçim otobüsüne benzeyen bir otobüsün varlığı dikkatlerden kaçmadı. Başta twitter olmak üzere sanal ortamda da aktif olan Helvacı'nın ekibi, seçimin kazanılması için imkanlarını seferber etti.

sabah

Gidenlerin hepsi destekliyor diye birsey yok.

Biz büyük bir camiayiz.

Galatasaray baskanligina aday olan kisiye saygisizlik olmasin diye giden cok kisi olur.

Yasli insanlarimiz cok var camia icinde, unutmamak lazim.

Aysal'ın gerisinde kaldı

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın ardından dün diğer başkan adayı Mehmet Helvacı'nın üyelere verdiği yemeğe katılım yaklaşık 300 civarındaydı. Bin kişi ile Kalamış Tesisleri'nde Cumartesi günü gövde gösterisi yapan Aysal'ın gerisinde kalması, Helvacı'nın moralini biraz bozdu. Yine de tüm üyelerle tek tek ilgilenen Mehmet Helvacı, brunchta projelerini detaylı şekilde anlattı. Kalamış Tesisleri'nde Helvacı'ya ait seçim otobüsüne benzeyen bir otobüsün varlığı dikkatlerden kaçmadı. Başta twitter olmak üzere sanal ortamda da aktif olan Helvacı'nın ekibi, seçimin kazanılması için imkanlarını seferber etti.

sabah

Eyvallah cok sagol :) Yüzünü görmek isterdim. Zaten 300 kisiden 50´si gazetecidir, 100´ü es dost akraba :)

Kanal 24'de 2 saat konuşma yaptı dinlemedim bile:)

Kesiin otobüsle gelmiştir..Yayın binasına:asd:

Mehmet Helvacı yarın akşam tv8'de bizim stadyuma katılıyor..Levent Tüzemen,Sinan engin falan olacakmış..

Zaten artik diyecek pek biseyi kalmadi.

Ayni seyi 1 kere anlatirsin, 2 kere anlatirsin, ücüncüye artik insanlari skarsin.

Biraz daha agir basli olmasini isterdim. Galatasaray baskani öyle olmali.

Cok caliskan oldugunu düsünüyorum, cesitli görevler de basarili olabilir, ama Baskan olabilecek durumda degil bence.

Zaten tek amaci ilerisi icin akillarda kalmakti. Camiada iyi kötü kendisine bir yer edinmek. Yoksa yok olup gidecekti, bu mevcut yönetimdeki adamlarin yok olacagi gibi. Bundan sonra esameleri okunmaz.

Helvaci Aysal´in korumalarini elestirmis simdi de :D Hey Allahim ya. "Galatasaray Baskanini Galatasaraylilar korur, korumalar degil" diye :D

Helvaci, Ünal Aysal senin gibi avukat degil. Milyarder bir isadami. Kurtlar sofrasinda. Dünyadan haberin yok

Holman bugün maçı izlemiş..Helvacının hoca adayı olabilirmiş.Niye geldin demişler..Stadyum için demiş..

Helvacı biraznda tv8'de olacak bunu soracaklarmış.

Sabirsizlaniyoruz, Hitzelfd gelsinde disiplin gorsun millet.

Geri
Üst Alt