Prof. Dr. Süheyl Batum: "Dünyanın en kolay dokunulabilir camiası haline geldik"

Haklı maalesef. Sevgi ve barış diliyle bu iş yürümez. İte it gibi davranmak gerek.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklı evet öyle ya da böyle bir cevap vermek gerekiyordu, yazılı da olsa sözlü de olsa. Hatta o malum toplantısından sonra pislik şerefsize sen kimsin lan 30 milyon insana terörist diyorsun p.çin evladı minvalinde bir cevap vermek şarttı ama sonu yok abi. Bu herifi lağımda mı yetiştirmişler, tinercilerin yanında mı büyümüş nedir derdi bilmiyorum ama bir şekilde sürekli bizi saha dışına çekmeye çalışacak. Zaten biz gerekirse seneye şampiyon olmayalım ama bu herif defolsun gitsin diye boşuna demiyorum. Bu herif herkes birbirinden tiksinir hale gelip birileri birilerini bıçaklayacak noktaya gelene kadar durmayacak. İşin kötüsü söz söylemesi gerekenler de söylemiyor. Ulan bu kadar laf söylüyor, akıl almaz işler yapıyor bir tane bakan makan çıkıp bir dk kardeşim sen ne yapmaya çalışıyorsun diyemiyor.

Bu herif acil ülke futbolundan defolup gitmeli abi.

Özbek gibi bu adama da kiziyordum ama enazindan doğru noktalari söylemiş aylarca tribünlerde kulübün kurucusuna kufredildi bir tane yonetici konuşmadı
Hakemler neler neler yaptı yine sesleri çıkmadı

Tamam da kardeş bir baskan ne yapabilir..
Tüm bunlar olurken bir kere çıkıp ben buradayım size sınırsız destek dedin mi?
Yok. O halde boş yapma.

Geri
Üst Alt