Programların Açılmama Sorunsalı

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
meraba

win8 kullaniyom pcde.
ie'yi actigimda sadece aciliyor baska bi halta yaramiyor. misal internete girmiyor ayarlar bolumundeki yazilar sonuk halde click yapilamamakta.
chrome actigimdada yine aynisi oluyor (sabah acilmiyodu simdi acilsada bi ise yaramamakta direniyor)

Mozilla-calismakta
opera-calismakta

Flash player yukliyim diyorum indirip yukluyorum malesef yukleme ekrani acilmiyor. sabah inanilmaz sekilde yavasladi pc. Cleaner kurdum 3 saat sozlesme sayfasinin gelmesini bekledim. yukledikten sonrada tiklayinca acilmadi 5 dakika sonrada 10 tane acildi.

chromu 10 kere kurdum ama nafile, bazi programlari calistirmiyor.

ne dersiniz win7'ye tekrar mi donmeliyim?

meraba

win8 kullaniyom pcde.
ie'yi actigimda sadece aciliyor baska bi halta yaramiyor. misal internete girmiyor ayarlar bolumundeki yazilar sonuk halde click yapilamamakta.
chrome actigimdada yine aynisi oluyor (sabah acilmiyodu simdi acilsada bi ise yaramamakta direniyor)

Mozilla-calismakta
opera-calismakta

Flash player yukliyim diyorum indirip yukluyorum malesef yukleme ekrani acilmiyor. sabah inanilmaz sekilde yavasladi pc. Cleaner kurdum 3 saat sozlesme sayfasinin gelmesini bekledim. yukledikten sonrada tiklayinca acilmadi 5 dakika sonrada 10 tane acildi.

Windows 8 kullandim cok berbat baslat menusu yok.Windows 7 Windows 8'den bes kat iyidir.

meraba

win8 kullaniyom pcde.

Mozilla-calismakta
opera-calismakta

Hatta Win7 kullandiginda oh be hayat varmis diyeceksin :) Windows 8 sacma sama menuleri var.

Windows 8 kullandim cok berbat baslat menusu yok.Windows 7 Windows 8'den bes kat iyidir.

farkettim.

2 hafta filan once yenilikci ruhum ile win8 deneme gafletinde bulunup 8 yuklettim. suan 2. haftamizi dolduramadik hala isinamadim bu olaya. telefonda on numara ama PC'ye gitmemis win8. 4 gb ram i5 islemci ve 1 gb grafik kartim olmasina ragmen 1998 model PC kullaniyor gibi yavasiz.

halbuki niye dokunuyorsun pc'ye bundan once 64 bit windows7 vardi makinada jet gibiydi. Bazen zorlan kasiniyoruz.

Bence de sistemde virüs veya trojan var. Malwarebytes Anti-Malware, HerdProtect ve bir anti-virüs yazılımıyla tarat.

Hala Windows 8'e başlat menüsünü yüklemenin mümkün olduğunu bilmeyenler var. Teamviewer'dan yardımcı olunabilir bu arada.

baslat bende var ama konu baslat olup olmamasi degil. Sistem sanki biraz dandik gibi.

Mesela xp kullanir iken vista akabinde win7 cikmisti. bunlar ciktiginda hemen kurdum ve aninda isinmistim. Buna isinamadigim gibi pcde surekli kararsiz calismakta.

Geri
Üst Alt