Projeler Ne Oldu?

Aslanli yol projesi ne oldu cok zorda degil yapmak laf olsun diye mi bu projeler

Guzel baslik acmis arkadas bende bu projeleri merak ediyordum kulube yeni kaynak da yaratamiyorlar

Gaza gelmeyin başkana salmanız için açılan bir konu olabilir:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baskan yetistiremedigi icin tekrar baskan olmak istedi.

Bunlar anca 2017'de belli olur. Kim öle kim kala

Aziz'in yaptıgı hiçbir tesis klüp kaynaklarıyla yapılmadı , hepsini devlet yaptı yani Spor toto'dan ve TFF den flan destek aldılar

İnanmayan topuk yaylasıyla ilgili tapeleri arastırabilir

Sportif başarı ayrı bir konu ama tesisleşme, yatırım, para konularında gayet iyi.

Bak bir örnek vereyim biz ebilet şartlarını paşa paşa kabul ettik ama fenerbahçe ben kendi sistemimi kendim kurucam, kendim kart satıcam kendim kazanacam dedi. Yanlış hatırlamıyorsam bize 15 lira veriyorlar taraftar başı aziz 60 lira istemiş.

Tavuk gibi taraftarını yoluyor bence bu başarı değildir.Bu şekide resmen enayi yerine koyuyor taraftarını

Aslanli yol projesi ne oldu cok zorda degil yapmak laf olsun diye mi bu projeler

Guzel baslik acmis arkadas bende bu projeleri merak ediyordum kulube yeni kaynak da yaratamiyorlar

Bide mecidiye köyde inşaatı devam eden GS Plaza yapılıyordu GSye 150 milyon dolar kazandıracaktı bir cok proje yazılıp cizildi ama sonuc yok

Geri
Üst Alt