Protesto Ediyorum Çünkü Takımımı Düşünüyorum

Güven Soytürk

★★★★
Aslan Üye
Renkdaşlarım, çok uzun yazınca okumaktan sıkıldığınızı biliyorum. Kulüpteki bazı durumlar sizler kadar benim de canımı sıkmış durumda. Bu gidişe bir dur dememiz lazım. Kulübümüzün gelirlerinin son birkaç yılda tarihinin en yüksek seviyesine çıkmasına rağmen borçların olağanüstü artmasını şahsen benim aklım almıyor.

Kulübün birçok yönetici, liseli, yakın çevreler tarafından sömürüldüğü, birbirine peşkeş çekildiği, iş yapmadan ücret alanların olduğu, transfer yapıyoruz diye menajerlere ve yöneticilere birçok gereksiz paralar verildiği bir Galatasaray istemiyorum. Bizlerin verdiği destekle, kendi kanını emen kişilere dur deme zamanı geldi.

Galatasarayımızın asla kötü durumda olmasını istemeyen ben malesef bir baş kaldırış istiyorum artık. SEbebi de yine Galatasarayımızı bu kan emicilerden kurtulması içindir. Aynı örneği Barcelonada anlattık. Kulübün kanını emen yöneticiler, ahbapları ve birçoğu zamanla etkisiz hale getirilerek, üye sayısı arttırılarak kulübü belirli bir kesimin yönetilmesi engellendi ve başarıya ulaştılar.

Ben seçimlerde iki üç kişinin ağzına bakan üye topluluğunun hep aynı vizyonsuz kişilerin başkan seçilmesinden bıktım artık. Durumu şöyle özetleyeyim. Ahmeti aday yapıyorlar, Ahmet seçimi kazanınca onu iteleyenler Ahmetten bir sürü istekte bulunuyorlar. Veya yönetime soktuğu kişiler için aynı durum gerçekleşiyor.

Yegane tavsiyem bu kötü dönemde iyi bir neşterin vurulması gerekliliğine inanıyorum. Ancak bunun yönetim kanalıyla gerçekleşeceğine inanmıyorum. Danışıklı dövüş olur bu, çünkü hepsi lokalde orda burda oturup sohbet eden insanlar. Bunu bizim taraftar olarak bu yöneticilere, bu kulübe anlatmamız lazım.

Bizler storelardan alışveriş yapmasak, maça gitmesek, kombine almasak ne yapar bu kan emiciler. kimin verdiği parayı eşlerine, dostlarına, ahbaplarına peşkeş çekerler. Taraftardan oluşan bir komisyon kurulmasını, kulübe bir manifesto yayınlanmasını, gerekirse protesto amaçlı gsstore ürünlerinin alınmaması, maçlara gidilmemesi, kulübe gelir getirecek faaliyetlerin yapılmamasını öneriyorum. Sakın beni yanlış anlamayın lütfen, kulüp aynı lokalde oturan 100 kişinin malı değildir. Demokratik bir yapıya dönüşürsek bu taraftar da desteğini verir ve dünya kulüpleri arasına gireriz.

Uzun oldu özür diliyorum, kızmayın düşüncelerim için, ama bunu yapmazsak hiçbir yöneticinin bunu yapmaya gücü yetmez.

yanlis foruma actin konuyu, burasi liselilerin arka bahcesi birazdan bir mod seni banlar.

beni banlarlarsa şu yazdıklarım için bir daha işim olmaz forumda falan. O kadar karaktersiz galatasaraylı yoktur herhalde forumda

Niye kizilsin dogru noktalara deginmissin. Zaten takim idaresi boyle devam ederse kasitli bir protesto olmasa bile gidisat soyledigin noktaya varacak bence

Çoğuna katılmakla beraber sadece protesto şekline katılmıyorum. Bundan ilk önce klüp zarar görecektir. Tavrımızı bu kişileri ifşa ederek medyada ses getirterek bir infial yaratmaktan yanayım.

GT-I9300 Tapatalk

Çoğuna katılmakla beraber sadece protesto şekline katılmıyorum. Bundan ilk önce klüp zarar görecektir. Tavrımızı bu kişileri ifşa ederek medyada ses getirterek bir infial yaratmaktan yanayım.

GT-I9300 Tapatalk

kulübün zarar göreceğini biliyorum. ifşa etmek bize göre değil, medya her zaman onların arkasında olacaktır. evet kulüp bir defaya mahsus zarar görecektir. Yıllarca sömürülmektense bir defa zarar görsün. Gelmeyen geliri de kimse paylaşamayacağı için Galatasaray onlar için işe yaramaz bir kurum olacaktır. Ya kendiliğinden giderler ya da kabul edip taraftarın sözüne gelirler. Bizim ne kadar güçlü olduğumuzu azımsamayınız lütfen. Bütün gelirler bizden geliyor.

yanlis foruma actin konuyu, burasi liselilerin arka bahcesi birazdan bir mod seni banlar.
Varsa bi sikinti ozel mesaj yoluyla bana bildir birlikte cozelim. Kim kimi banlamis bu sebepten?
Isabetli bi konu olmus sonumuz dedigi gibi olacak zaten arkadasin, bizim taraftar dna sina da uygun gidisat noktasi.
Olabilitesi yuksek dedigin seylerin

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Varsa bi sikinti ozel mesaj yoluyla bana bildir birlikte cozelim. Kim kimi banlamis bu sebepten?
Isabetli bi konu olmus sonumuz dedigi gibi olacak zaten arkadasin, bizim taraftar dna sina da uygun gidisat noktasi.

benim aldigim cezalara bir bak, beni ünal aysal konusundan uzaklastirdilar bu liseli zihniyetini elestirdigim icin.

Fatih bey konuyu sadece üyelerin görebileceği şekilde düzenleyebilr misiniz. Ben açtım ama gizli değil sanırım.

kulübün zarar göreceğini biliyorum. ifşa etmek bize göre değil, medya her zaman onların arkasında olacaktır. evet kulüp bir defaya mahsus zarar görecektir. Yıllarca sömürülmektense bir defa zarar görsün. Gelmeyen geliri de kimse paylaşamayacağı için Galatasaray onlar için işe yaramaz bir kurum olacaktır. Ya kendiliğinden giderler ya da kabul edip taraftarın sözüne gelirler. Bizim ne kadar güçlü olduğumuzu azımsamayınız lütfen. Bütün gelirler bizden geliyor.
Medyada derken aslında eksik yazdığımdan dolayı anlatmak istediğim asılı kalmış. Örneğin statda bu tür pankart, döviz veya sloganla ara ara bahsedilse çokça haber çıkacaktır. Bu da çokça örgütlenmek, işbirliği yapmak gibi hususları barındırıyor. Bunun içinde sosyal medya en iyi kestirme yoldur.

GT-I9300 Tapatalk

DerinFatih beyi bu konudan da uzaklastirsak konuya odaklanabiliriz. Gene ortaligi bulandiriyor.

Acikcasi taraftarin bazi seylere reaksiyon gostermesi gerekliligine inaniyorum. Eskiden taraftar her seye burnunu sokmali isi bilenlere birakip destek olmali derdim ama asikar ki isi bilen gene taraftar.

benim aldigim cezalara bir bak, beni ünal aysal konusundan uzaklastirdilar bu liseli zihniyetini elestirdigim icin.
Dogru kelimelerle, uyeyle munakasa haline girmedigin cumlelere kimsenin bisey diyecegini sanmam, yapilmamistirda zaten oyle keyfi bisey, dedigim gibi ozel mesaj yoluyla konusulsa daha iyi konuyu kirletmeme adina

Yöntem kulübe zarar verir,daha kötü oluruz,başka bir yöntem şekli seçilmeli; lakin diğer söylediklerine katılıyorum. Kulüp son 1 senede bayağı kötü idare edilmiştir. İşin acı tarafı, kulübün satılması ile sağlanacak rantları düşünen bu kan emicilerin olduğu gerçeği.Duygun Yarsuvat "kavgalı olamayız kimseyle" diyor, lakin bu yanlarına bırakılmamalı.

Yöntem kulübe zarar verir,daha kötü oluruz,başka bir yöntem şekli seçilmeli; lakin diğer söylediklerine katılıyorum. Kulüp son 1 senede bayağı kötü idare edilmiştir. İşin acı tarafı, kulübün satılması ile sağlanacak rantları düşünen bu kan emicilerin olduğu gerçeği.Duygun Yarsuvat "kavgalı olamayız kimseyle" diyor, lakin bu yanlarına bırakılmamalı.

Bir yöntem daha var ama onu kime nasıl anlatacağız. Kulübe üye olmak lazım, içerdeki lobiyi tanımak lazım. Galatasarayı menfaatlerinin ötesinde tutanları bilmek lazım. Anca o tarz kişiler bazı şeylerin önünü açabilir o da çok zor.

Şimdi divan denen bişey var. herkese kafa tutabilrsiniz ama onlara asla. Bu nedenle kulübün zararına gözükse de yönetilme biçimimizin değiştirilmesi gerekiyor. Evet zarar verecek kulübe farkındayım. Ama bu kan emicilerin kulüpten ayrıldığı ve ayıklandığı gün Galatasarayın şaha kalkacağı gün demektir.

Elbet toprak olup gidecek bu zihniyet asagi yukari kimden bahsediliyor belli, onemli olan genc kisma bu zihniyetin asilanmamasi.
Dedigin gibi uye sayisinin arttirilmasi da bu kutuplasmanin keskinligini bi hayli azaltir.

Geri
Üst Alt