GSC Haber Przemysław Frankowski, İstanbul’da

year plane GIF

uçak hakkında bilgi verelim

leminanın geldigi ucaktan daha iyi bi ucak bu ucak

personel dahil 11 kisiye kadar cıkabiliyor

birazdan hostesler hakkında bilgi verilecektir

sağdaki menajer değil mi işte ?

Apo bu takimin kanseridir hep soyluyorum havadan top alamaz
Yerden yavas donup gidemez
Kalin bir oyuncu gelince mucadele edemez ezer gecer ornek mi
Mame Thiam ezdi gecti
Kasimpasa macinda Da Costa cok zorladi

Oraya net bir oyuncu bulursak oyun defomuz biter
Tum hocalar aponun arkasina aponun uzerine diye plan yapiyor
işte o konuda net olarak hocaya kızıyorum tüm dünya gördü zayıf yönümüzü hatta arda bize iyilik yaptı uyanalım diye bunu açıkça söyledi gs ın zayıf tarafı aponun oldugu yer oraya havadan uzun vurun pozisyon bulursunuz dedi ama bizim hoca kaale bile almadı
net olarak sol ayaklı havadan iyi stoper lazımken cuesta ne alaka hala anlamıs degilim
pavlovic ayarında uzun boylu solak stoper lazımdı
apo form tutamadıgı icin cok fazla hata yapıyor zorlu maclarda bizim icin ciddi risk

işte o konuda net olarak hocaya kızıyorum tüm dünya gördü zayıf yönümüzü hatta arda bize iyilik yaptı uyanalım diye bunu açıkça söyledi gs ın zayıf tarafı aponun oldugu yer oraya havadan uzun vurun pozisyon bulursunuz dedi ama bizim hoca kaale bile almadı
net olarak sol ayaklı havadan iyi stoper lazımken cuesta ne alaka hala anlamıs degilim
pavlovic ayarında uzun boylu solak stoper lazımdı
apo form tutamadıgı icin cok fazla hata yapıyor zorlu maclarda bizim icin ciddi risk
Halim inan sol ayakli uzun stoperi gectim cueasta bile fark yaratacak abdul ziplamiyor bile hava topuna adamin tarafina sisirilen her topu rakip indirip hucum ediyor

Kalipli adam geldidemi karsisina
Uzerine cikip guresmeye calisiyor

Az bucuk stoper oynadim amatorde amator hocasi bile bilirdi senden kalipli oyuncu gelirse

Ondan daha cabuk davranip ilk topa git gidemezsen her sekil o adam topu alir derdi

Aponun beli donmuyor cabuklugu bitti havadan zaten facia artik vedalasma zamani

Frankla birlikte yemeğe götürsünler ya cefakar gs taraftarı tam olarak bunlar.
Ultraslan işim içinde olmayınca olay nerelere geliyor görüyoruz. Bu iyi mi kötü mü hala bilemiyorum.
yav açıklama yaptılar karşılamaya gidiyoruz diye - nerdeler harbiden ?

Gerçi yani boş boş niye donacakalr orda - çay may takılıyorlardır diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt