Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.662
- 55.827
- 4.478
ps3de sabahdan beri oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ps3de sabahdan beri oluyor
PS4 içinde işe yarıyor mu bu?SORUN BU ŞEKİLDE ÇÖZÜLDÜ
Taze bilgi veriyorum
Arkadaşlar PSN düzeldi ama giremeyenler mevcut hâlâ, bunun üzerine yabancı forumlarda bir çözüm belirtilmiş çoğu kişide başarılı olmuş. Çözüm kesin değildir. PS'den bağlantı ayarlarını ayarlarken MTU bölümüne gelince MTU'yu 1473 olarak giriyoruz. Bu kadarUmarım yardımcı olur. -Alıntı-![]()
Ben buna ek olarak dns ayarlarını da birincil 4.2.2.3 ve ikincil 4.2.2.4 yaptım sonra makineyi açıp kapatın psn bağlanabilirsiniz, geçmiş olsun.
Olmadı PSN bakım altında diyor.
bazılarında sorun oluyo bazılarında olmuyo ilginçtir.kaç gündür rahatça online oynuyorum diyen adam bile var hayret.ben kariyer modunu oynayacam nba2k15'te ona bile giremiyorum psn'e giremediğim için.
SORUN BU ŞEKİLDE ÇÖZÜLDÜ
Taze bilgi veriyorum
Arkadaşlar PSN düzeldi ama giremeyenler mevcut hâlâ, bunun üzerine yabancı forumlarda bir çözüm belirtilmiş çoğu kişide başarılı olmuş. Çözüm kesin değildir. PS'den bağlantı ayarlarını ayarlarken MTU bölümüne gelince MTU'yu 1473 olarak giriyoruz. Bu kadarUmarım yardımcı olur. -Alıntı-![]()
Ben buna ek olarak dns ayarlarını da birincil 4.2.2.3 ve ikincil 4.2.2.4 yaptım sonra makineyi açıp kapatın psn bağlanabilirsiniz, geçmiş olsun.
Evet hacı.Benimle nba oynayan sendin değilmi?
Evet hacı.
Nickinde erman yazıyordu ama tam emin değildim sen o'musun diye
Neyse, bi ara oynayalım 1-2 mac yine.
Sony hıyarları hallederse şu hack olayını oynarız aga ayıp ettin.kariyer modunu yükseltebildin mi sen düşütü elemanın overall'ı83 oldu benim eleman.
Vallah aynı ama coinslar biriktirdim galiba az çok. Bi ara bakayım kaca kadar yükseliyor biriktirdiğim ile şimdilik.
Ben bir kac saattir giriyorum ama MTU 1473 ile girdim herhalde simdi tekrar 1500 yapsam yine girebilirim.