PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Arkada Pas yapmak is degilki. Pas yaparak ataga kalkmak is. Ayrica karsindakinin taktigine göre oynamak ezikliginizi kabul etmek demektir.

Bknz. Mourinho vs. Barca.

Mahir vs. Salman.

:asd::asd:

Arkada Pas yapmak is degilki. Pas yaparak ataga kalkmak is. Ayrica karsindakinin taktigine göre oynamak ezikliginizi kabul etmek demektir.

Bknz. Mourinho vs. Barca.

Mahir vs. Salman.

:asd::asd:

valla, Mahir böyle oynayabilir, sorun yok, sonucta beni yenmenin en iyi yolu bu, bunu Mehmette biliyor.

benim demek istedigim böyle agir tempoda, geride top cevirip, insani deli edip (2 dk top cevir, 5 saniye atak yap, sonra tekrar 2 daka geride top cevir, 5 saniye atak yap) oynayanlara karsi benim sabrim yok, yenilirim yada online millete karsi böyle tiplere karsi oynadigimi fark edersem hemen cikarim.

diyorum ya, oynadigim fifacilardan en pis pas yapanlarin basinda geliyorsun sen mesela, sen ama cabuk oyniyorsun, tempolu oyniyorsun, geride pas yapip durmuyorsun, hemen ileriye gitmenin yolunu seciyorsun. Sen gol atarken göstere göstere atiyorsun, ara paslar vs vs. Farkettin mi bilmiyorum dün beni üstüne cekmek icin 1-2 kere geride bekledin, ben gelmeyince "ben gelirim" dedin, devam ettin, anladin benim (pression) yapmadigimi. Ona ragmen göstere göstere goller attin, ara paslarla falan, böyle oynayanlara lafim yok, cunku hem sen müthis oyniyorsun, hem benin gol atma sansin, maci kazanma sansim oluyor. Iki taraf icinde güzel mac oluyor, cünkü iki taraf da goller buluyor, pozisyonlar buluyor.

ayrica sen su sirtin dönükken o ara paslari nasil atiyorsun yahu, "bunun sirti kaleye dönük, sansi yok zaten" diyip adamina baski yapiyorum, bir bakiyorum ara pas atiyor adam. Bunu gercekten en iyi yapanlardan birisin, simdiye kadar oynadigim fifacilardan.

Ben gercek hayattada 10 Numara Mevkisinde oynadigim icin Ara Paslarin ustasiyimdir. :D

Mahir de enteresan adam. Nicki gala_barca ama seçtiği takım Real Madrid.

Mac yapmak isteyen var mi ?

Şu an online master lig yapıyorum ama psn'i ekleyin arkadaşlar qamble1905

Oha lan Salman, ne kadar cok arkamdan konusmussun :asd:

demek cok zoruna gitmis son kazandigim maclar :D

burda yazilinca arkadan konusulmus mu oluyor, neyse

ben sen sacmaladigin mesajlarina cevap verdim

dedigim gibi, senin kazandigin cogu maclar hakkederek kazanmadin, idda ettigin gibi, dün sormustun, neden tebrik etmiyorsun diye, bende acikladim, ama sen uzattikca uzattin, en sonunda da son 2 macla ilgili sacmalayip gittin.

dün ilk kez hakkederek kazandin,tamam dedim, bu kez oldu dedim ama sen sacmalarsan bende cevap veririm. Orda 2 macta attigin 6 golün 3'ü duran toplardan buldun, ikisi kornerden, birisi serbest vurus, orta gol.

yetmezmis gibi, macita kendi yarisahanda top cevirmekle mesguldun.

yani bu mu ezmek, yanlis bilgiler verme millete ))

hakkettin kazandin ama ezdim diyip, havalar atma, cünkü sen beni artik hayatta ezemezsin fifada )))

son yapilan 10-15 macta ben öndeydim, simdi dünkü aldigin 2 galibiyetle durumu estiledin.

burda yazilinca arkadan konusulmus mu oluyor, neyse

ben sen sacmaladigin mesajlarina cevap verdim

dedigim gibi, senin kazandigin cogu maclar hakkederek kazanmadin, idda ettigin gibi, dün sormustun, neden tebrik etmiyorsun diye, bende acikladim, ama sen uzattikca uzattin, en sonunda da son 2 macla ilgili sacmalayip gittin.

dün ilk kez hakkederek kazandin,tamam dedim, bu kez oldu dedim ama sen sacmalarsan bende cevap veririm. Orda 2 macta attigin 6 golün 3'ü duran toplardan buldun, ikisi kornerden, birisi serbest vurus, orta gol.

yetmezmis gibi, macita kendi yarisahanda top cevirmekle mesguldun.

yani bu mu ezmek, yanlis bilgiler verme millete ))

hakkettin kazandin ama ezdim diyip, havalar atma, cünkü sen beni artik hayatta ezemezsin fifada )))

son yapilan 10-15 macta ben öndeydim, simdi dünkü aldigin 2 galibiyetle durumu estiledin.

Kornerden gol atmak kaldirilsin, bu nasil oyun. FIFA Istifa! Blatter Istifa!

Duran toptan gol mu olurmus, yemisim böyle oyunu.

Kornerden gol atmak kaldirilsin, bu nasil oyun. FIFA Istifa! Blatter Istifa!

Duran toptan gol mu olurmus, yemisim böyle oyunu.

mahir her cümlemi ters cevirip, takrar cevap yaziyorsun, ben sadece "ezdim" dedigin icin yazdim onu, farkindaysan hakkettigini hemen hemen her mesajda belirtim ama sede bir sorun var, dalga mi geciyorsun, egleniyor musun anlamadim, ne dersem ters cevirmek icin ugrasiyorsun.

anlamakta güclük cekiyorsan burda benim yapabilecegim birsey yok, seni artik ignore etmekten.

ilk önce sen ne yazdin bak, sonra ben ne diyorum bak.

adam akilli cevabin varsa, yaz, yoksa her yazdigim seyi cevirip, önüme atip durma.

sIkmaya basladin.

verecek cevabin olmayinca hep yapiyorsun bunu, yoksa iste salla gitsin.

yadayalan yazip durma , o zaman zaten olayi uzatmak zorunda kalmazsin, sacma sapan cevaplar yazmak durumunda kalmazsin.

(simdi 2 saat yazar, olayi uzattikca uzatir, ve sonunda hakli kendisinin oldugunu idda eder.

mahir her cümlemi ters cevirip, takrar cevap yaziyorsun, ben sadece "ezdim" dedigin icin yazdim onu, farkindaysan hakkettigini hemen hemen her mesajda belirtim ama sede bir sorun var, dalga mi geciyorsun, egleniyor musun anlamadim, ne dersem ters cevirmek icin ugrasiyorsun.

anlamakta güclük cekiyorsan burda benim yapabilecegim birsey yok, seni artik ignore etmekten.

ilk önce sen ne yazdin bak, sonra ben ne diyorum bak.

adam akilli cevabin varsa, yaz, yoksa her yazdigim seyi cevirip, önüme atip durma.

sIkmaya basladin.

verecek cevabin olmayinca hep yapiyorsun bunu, yoksa iste salla gitsin.

yadayalan yazip durma , o zaman zaten olayi uzatmak zorunda kalmazsin, sacma sapan cevaplar yazmak durumunda kalmazsin.

hemen kizma yahu, keep cool dostum, bu kadar kizmaya deger mi, sen oyundan zevk almaya bak, ayrica her mesajinda 6-7 satir yazmana da gerek yok, alti üstü bir oyun iste, sen beni ezsen ne olur ben seni ezsem ne olur, fazla takilma böyle önemsiz seylere. Ciddiye alinacak bir konu degil;)

birbirimizi kirmayalaim derim ben ;)

olayi ciddiye alirim sen yalan konusursan.

üstelik muhabet gayet ciddiydi, "gercekten merak ediyorum, neden, ögrenmek istiyorum" diye girdin muhabete, bende sana merak ettigin konuyu acikladim, sonra konustuk, cevapladim, konustuk, tartistik sonra yine sacmalayip, güya laf sokup gittin gene.

yani anlayacagin sorun sende, bende degil.

olayi ciddiye alirim sen yalan konusursan.

üstelik muhabet gayet ciddiydi, "gercekten merak ediyorum, neden, ögrenmek istiyorum" diye girdin muhabete, bende sana merak ettigin konuyu acikladim, sonra konustuk, cevapladim, konustuk, tartistik sonra yine sacmalayip, güya laf sokup gittin gene.

yani anlayacagin sorun sende, bende degil.

400x400_Lachender_Smilie.gif

Mahir Kaya 1-3 Mehmet Oguz

Mahir Kaya 3-0 Mehmet Oguz

Mahir Kaya 2-1 Mehmet Oguz

iyi maclar oldu;)

Final öncesi mac ypamak isteyen varsa 2-3 mac yapalim. 21de girecem.

pes oynayacak varsa eklesin maçtan sonra atarız 1-2 maç psn:qamble10905

aman mehmet, sansliydin deme, sansla alakasi yok mahirin kazandigi maclarin, hepsini hakkederek kazanir o, sans nedir bilmez ))))

Beyler bu akşam bikaç maç yapalım.Salman mahir nerdesiniz:)

Online olan arkadaslar varmi ?

Geri
Üst Alt