Murat Kesen
Kırmızı Üye
- 2 Ocak 2010
- 1.709
- 0
- 1.146
Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı
salman mac?
salman mac?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salman baya ilerletmişsin ama 6 oldu![]()
Ben bu Fifa'yı bi öğrenemedim anasını satiyim ya. Aylardır 700 küsür puanım var. Moralman çöküğüm anlayacağınız.
oglum bos zamanin oldugunda, tatilde falan, baya mac yap, sistemini bul, taktigini ayarla, birde takimi sec - bol pas icin barca-real- fizik gücü yüksek manu-inter- vs vs, gerisi kolay.
sonra mahire karsi maclar yap, bir, iki gün, otomatikmen gelisirsin.
En son inter'i aldığımda 6 yedim liverpooldan. Julio Cesar'ın eldivenine tüküriyim.
Casillas ve Cech ile birlikte oyunun en iyi kalecisi.
En son inter'i aldığımda 6 yedim liverpooldan. Julio Cesar'ın eldivenine tüküriyim.
valla, dün murata karsi 2 mac yaptik, ilk mac 1-1 bitti, ikinci mac murat 6-1 kazandi ama hem ben, hem murat cok pozisyon kacirdik ve muratin attigi goller, macin son 3-5 dakikasinda oldu, yani demek istedigim böyle fark yedigim zaman bana koymiyor.
ama hic pozisyon bulamadan, ayagina top gecmeden, kisaca ezilerek fark yedigim zaman pis koyuyor, zaten böyle olunca hemen kabloyu cekiyorum, cikiyorum oyundan![]()
Oyunun en iyi kalecisi kesinlikle Joe Hart.
Bir, iki mac yapin, ve dikkat edin. Kesin anlarsiniz![]()
Hart'a karşı pek zorlandığımı hatırlamıyorum. Ama Julio Cesar ve Casillas insanı delirtebiliyor.
Oha iyi fark yemişsin sen deBen en azından 3 tane attım ilk yarı direndim falan.
Elemanın tekiyle Türkiye Hırvatistan maçı yaptık. Defansa Servet'i koydum. 5 tane gol attım. 7 tane yedim. 28 tane falan atsam anca maç kazanıcam herhalde defans sorununu çözemiyorum.
o aslinda 10 aticakti bana, öyle bir idda da bulunmustu ))))
o altinin son 3 golüde dedigim gibi, cok gereksiz gollerdi, son 86. - 89 - 90 dklarda atti )))
Atıcam salman 10da atıcamsana garip gelio olabilir ama ben bazen 1 dkda 2 golde atıyorum oyunu oynadıkca sende atıcaksın.Ayrıca ilk maçın 1-1 bitip ikinci maçın 6-1 bitmesi senin cok geliştiğini ama tek bir taktigin oldugunu sora ben bu taktigi cozunce işin bittigini gosterir.Her zaman degişik şeyler dene oyunda.tek pasla tamam iyi oluyor ama adamımı geriye kacırdımda pasın gecmiyor herseyin cozumu var.
nasil yani?
Defansın arkasına ara pas atıyosun ya havadan onun cozumu var işte sonucta hep oyle oynuyosun.Bende genelde oyle oynuyorum cozumu var diyorum.Rakibin pası atarken sen defans adamını geri kacırıcan rakbin forvetinden once topa gidersin boylece.