PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

salman baya ilerletmişsin ama 6 oldu:)

Ben bu Fifa'yı bi öğrenemedim anasını satiyim ya. Aylardır 700 küsür puanım var. Moralman çöküğüm anlayacağınız.

Ben bu Fifa'yı bi öğrenemedim anasını satiyim ya. Aylardır 700 küsür puanım var. Moralman çöküğüm anlayacağınız.

oglum bos zamanin oldugunda, tatilde falan, baya mac yap, sistemini bul, taktigini ayarla, birde takimi sec - bol pas icin barca-real- fizik gücü yüksek manu-inter- vs vs, gerisi kolay.

sonra mahire karsi maclar yap, bir, iki gün, otomatikmen gelisirsin.

oglum bos zamanin oldugunda, tatilde falan, baya mac yap, sistemini bul, taktigini ayarla, birde takimi sec - bol pas icin barca-real- fizik gücü yüksek manu-inter- vs vs, gerisi kolay.

sonra mahire karsi maclar yap, bir, iki gün, otomatikmen gelisirsin.

En son inter'i aldığımda 6 yedim liverpooldan. Julio Cesar'ın eldivenine tüküriyim.

En son inter'i aldığımda 6 yedim liverpooldan. Julio Cesar'ın eldivenine tüküriyim.

:D

valla, dün mesela muratla karsi 2 mac yaptik, ilk mac 1-1 bitti, ikinci mac murat 6-1 kazandi ama hem ben, hem murat cok pozisyon kacirdik ve muratin attigi son 3-4 gol macin son 3-5 dakikasinda oldu, yani demek istedigim böyle fark yedigim zaman bana koymiyor.

ama hic pozisyon bulamadan, ayagina top gecmeden, kisaca ezilerek fark yedigim zaman pis koyuyor, zaten böyle olunca hemen kabloyu cekiyorum, cikiyorum oyundan :D

:D

valla, dün murata karsi 2 mac yaptik, ilk mac 1-1 bitti, ikinci mac murat 6-1 kazandi ama hem ben, hem murat cok pozisyon kacirdik ve muratin attigi goller, macin son 3-5 dakikasinda oldu, yani demek istedigim böyle fark yedigim zaman bana koymiyor.

ama hic pozisyon bulamadan, ayagina top gecmeden, kisaca ezilerek fark yedigim zaman pis koyuyor, zaten böyle olunca hemen kabloyu cekiyorum, cikiyorum oyundan :D

Oha iyi fark yemişsin sen de:D Ben en azından 3 tane attım ilk yarı direndim falan. :D Elemanın tekiyle Türkiye Hırvatistan maçı yaptık. Defansa Servet'i koydum. 5 tane gol attım. 7 tane yedim. 28 tane falan atsam anca maç kazanıcam herhalde defans sorununu çözemiyorum.

Oha iyi fark yemişsin sen de:D Ben en azından 3 tane attım ilk yarı direndim falan. :D Elemanın tekiyle Türkiye Hırvatistan maçı yaptık. Defansa Servet'i koydum. 5 tane gol attım. 7 tane yedim. 28 tane falan atsam anca maç kazanıcam herhalde defans sorununu çözemiyorum.

o aslinda 10 aticakti bana, öyle bir idda da bulunmustu ))))

o altinin son 3 golüde dedigim gibi, cok gereksiz gollerdi, son 86. - 89 - 90 dklarda atti )))

o aslinda 10 aticakti bana, öyle bir idda da bulunmustu ))))

o altinin son 3 golüde dedigim gibi, cok gereksiz gollerdi, son 86. - 89 - 90 dklarda atti )))

Atıcam salman 10da atıcam:) sana garip gelio olabilir ama ben bazen 1 dkda 2 golde atıyorum oyunu oynadıkca sende atıcaksın.Ayrıca ilk maçın 1-1 bitip ikinci maçın 6-1 bitmesi senin cok geliştiğini ama tek bir taktigin oldugunu sora ben bu taktigi cozunce işin bittigini gosterir.Her zaman degişik şeyler dene oyunda.tek pasla tamam iyi oluyor ama adamımı geriye kacırdımda pasın gecmiyor herseyin cozumu var.

Atıcam salman 10da atıcam:) sana garip gelio olabilir ama ben bazen 1 dkda 2 golde atıyorum oyunu oynadıkca sende atıcaksın.Ayrıca ilk maçın 1-1 bitip ikinci maçın 6-1 bitmesi senin cok geliştiğini ama tek bir taktigin oldugunu sora ben bu taktigi cozunce işin bittigini gosterir.Her zaman degişik şeyler dene oyunda.tek pasla tamam iyi oluyor ama adamımı geriye kacırdımda pasın gecmiyor herseyin cozumu var.

nasil yani?

Defansın arkasına ara pas atıyosun ya havadan onun cozumu var işte sonucta hep oyle oynuyosun.Bende genelde oyle oynuyorum cozumu var diyorum.Rakibin pası atarken sen defans adamını geri kacırıcan rakbin forvetinden once topa gidersin boylece.

Defansın arkasına ara pas atıyosun ya havadan onun cozumu var işte sonucta hep oyle oynuyosun.Bende genelde oyle oynuyorum cozumu var diyorum.Rakibin pası atarken sen defans adamını geri kacırıcan rakbin forvetinden once topa gidersin boylece.

iste bende soruyorum, adamlarimi geriye nasil yollarim?

en büyük sorunum bu zaten, ataga falan cikarken top kaptirdigimda, takim olarak ofansa katilan topcularim, bir anda eksik yakalaniyor, ve elimden hicbirsey gelmiyor, pesinden kosmaktan vede nasil gol yiyorum izlemekten baska.

anlatta bizde bilelim ))

Oyanayar ogreneceksin.Ben burda anlatsamda olmaz tam.Ama olay genel olarak soyle.Sadece rakibin pası hangi adamın onune atıcagını iyi kestirmen lazım.Sonra onun yanındaki defansı secerek zamanında geriye koşturcaksın.Olay bunları hızlı bi şekilde gorup yapmak.Bukadar basit.

Tabiki acık alanda yakalanıyosun taktiğinden macın durumundan dolayı bunlar olacak bunlara care yok:)

öyleyse bir dahaki mac ezilmeye hazirlan diyorum, susuyorum )))

Geri
Üst Alt