PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

neyse, geliyorum ama yenilirsem karnim ac oldugu icin ynilidim demektir, yenersem karnim ac olmasayd 2 katini fazla atarak yenerdim demektir

Salman girdim ben bekliyoum macın bitsin

Onlie PES 2011 oynayacak var mi ?

Salman girdim ben bekliyoum macın bitsin

olum sen top yapmama izin vermiyorsun ki.

ilk 1-2 macta oynadigin gibi oynamiyorsun, daglar kadar fark var. Yani anlayacagin cözdün sende beni ama abartmaya gerek yoktu ki ))) normal taktik, sisteminlede yenebiliyordun beni ))) Galiba "10 atarim" sözünü gerceklestirmek icin ugrastin, ama onu unut, mümkün degil. 4 yerim, 5 yerim, 6 yerim ama 10 asla ))

ulan 3 pas yapamadim, topcularin hepsi topun gerisinde oluyor, top bana gecer gecmez, bos alan bulmak imkansiz, birde üstüne hayvan gibi baski var, 3 pas yapamiyorsun.

aldigim toplari uzun vurup, kaybetmekten sIkIldim ciktim yeminle. :)

olum sen top yapmama izin vermiyorsun ki.

ilk 1-2 macta oynadigin gibi oynamiyorsun, daglar kadar fark var. Yani anlayacagin cözdün sende beni ama abartmaya gerek yoktu ki ))) normal taktik, sisteminlede yenebiliyordun beni ))) Galiba "10 atarim" sözünü gerceklestirmek icin ugrastin, ama onu unut, mümkün degil. 4 yerim, 5 yerim, 6 yerim ama 10 asla ))

ulan 3 pas yapamadim, topcularin hepsi topun gerisinde oluyor, top bana gecer gecmez, bos alan bulmak imkansiz, birde üstüne hayvan gibi baski var, 3 pas yapamiyorsun.

aldigim toplari uzun vurup, kaybetmekten sIkIldim ciktim yeminle. :)

Dur daha bunlar iyi gunlerin:) farkettiysen hep takım degiştirip oynadım.Aynı takımla oynarsan daha iyi oynuosun tabi alışıosun fln.Senlede 3 maç aynı takımla oynıym 10 atıcam elbet:) bnm bi arkadaşla oynuyoruz cok iyi oynar ve hep başabaş oynarız bana 5 atar bazen fln ona bile 11-12 gol attım sana niye atmıyım:) birazda şans işi tabi.

Dur daha bunlar iyi gunlerin:) farkettiysen hep takım degiştirip oynadım.Aynı takımla oynarsan daha iyi oynuosun tabi alışıosun fln.Senlede 3 maç aynı takımla oynıym 10 atıcam elbet:) bnm bi arkadaşla oynuyoruz cok iyi oynar ve hep başabaş oynarız bana 5 atar bazen fln ona bile 11-12 gol attım sana niye atmıyım:) birazda şans işi tabi.

gec, gec, ben 3 ay önce, oynamaya ilk basladigimda bile yemedim 10)))

ama o pis taktigine karsi birsey uydurmam lazim benimde, böyle gitmez )))

(sen defans, ofans oyun hizini falan, ya taktik seylerle ugrasiyor musun? kendine özel seylerin var sanirim anladigim kadari ile, mac baslamadan baya birseyler ceviriyorsunorda)

birde murat, sizin gibi kolay gol bula bilsem, baska birsey istemem.

ulan kendi yarisahandan orta aciyorsun, gol.

bu 3-4 ayda orta acip, 3-4 gol atmamisimdir, daha dogrusu atamamisimdir.

bana attigin cogu gollerin, hava toplardan.

orta gol, orta gol

ayrica madrid, inter manu gibi takimlarla defans yapmak cok daha kolay, hele hele barcaya karsi, bir dokundu mu, barcali 5 metre gidiyor.

ama ben ofansta barcelona ile yaptigim gibi hizli, ver kac yapamiyorum diger takimlarla, cok agir geliyorlar bana, bilmiyorum belki barcayla oynadigim icin hep.

ama iste barcanin eksik yönü, cok gücsüzler, cok, rakibin dokunur, dokunmaz gidiyor herif, top kapma konusunda da, 2 kat fazla calismak lazim, diger takimlara göre.

aman mehmet, sansliydin deme, sansla alakasi yok mahirin kazandigi maclarin, hepsini hakkederek kazanir o, sans nedir bilmez ))))

oglum bos zamanin oldugunda, tatilde falan, baya mac yap, sistemini bul, taktigini ayarla, birde takimi sec - bol pas icin barca-real- fizik gücü yüksek manu-inter- vs vs, gerisi kolay.

sonra mahire karsi maclar yap, bir, iki gün, otomatikmen gelisirsin.

aynen, mahire karsi bu yüzden zorlaniyorum zaten cogu zaman, kasilyasin orasina, burasina carpiyor top hep, deli olmamal elde degil.

Oha lan, Salmanin her mesajinda adim geciyor :D

ulan o kadar cok mu zoruna gitti seni son zamanlarda yenmem :D

cok istiyorsan, yenilirim bir kac defa yine moralin yerine gelir ahahah...

sen beni son 2-3 macta yendin, ondan önceki maclarda benim üstümlügüm vardi, cogu maclar ama beraberlikle bitmisti.

ama son 2 macta kendi elimle kendimi yaktigim icin kötü oldu, ne yalan yazayim ))

bu arada ben az sonra ceza alicam.

ps3 te online olurum arasira, oynariz millet.

Mahir Kaya 3-0 Mehmet Oguz

Mahir Kaya 2-2 Mehmet Oguz

Mahir Kaya 0-2 Mehmet Oguz

1 golle de olsa toplamda üstünlük sagladim :)

Mahir Kaya 3-0 Mehmet Oguz

Mahir Kaya 2-2 Mehmet Oguz

Mahir Kaya 0-2 Mehmet Oguz

1 golle de olsa toplamda üstünlük sagladim :)

Oynadigimiz ilk mac hayatimda oynadigim en kotu mac'ti. Hic bukadar kotu oynadigimi hatirlamiyorum.

Birde, frikik yapma. Affetmem :D

Kac seneden beri saatlerce training yapip frikik sutlarinin her turlusunu denedim. Sert veya normal, mesafe tanimamaksizin atabiliyorum artik. 3 kez foul yaptin, 2si gol oldu 1i ust aglari buldu :D

ulan salman, forum yönetiminden kendin ceza almani talep ediyorsun, sinavin vardi, konsantre olamiyorsun diye, sonra da cezaliyken burada gelip bol keseden like dagitiyorsun :D

gönüllü ceza isteyen ilk ve tek kisisin yer yüzünde muhtemeln, Salman Baris Arslan;)

Geri
Üst Alt