PSG Başkanı Nasser Al-Khelaïfi'nin Kafasındaki Soru İşareti: "Thomas Tuchel'i mi geri getirsem?"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1678354423779.png

PSG'de Christophe Galtier'in teknik direktör olarak devam edip etmeyeceğine karar vermek için bugün çok önemli bir toplantı yapılacak. Nasser Al-Khelaifi, PSG'nin CL Son 16 turunda Bayern'e elendikten sonra kızgın olduğunu ve Galtier'ten hayal kırıklığına uğradığı çok açık ve net.

PSG'de Christophe Galtier'in görevinden ayrılması durumunda, teknik direktörlük için en güçlü aday Thomas Tuchel. Nasser Al-Khelaifi, Thomas Tuchel ile hala çok iyi bir ilişkisi var, ancak Tuchel'in bir dönüşü kabul edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

(Relevo)

Ancelotti kovulacak, 1 seneliğine onu getirebilir.

ZİDANE ne alemde

PSG denen ruhsuz takımın dünkü resmine bakınca kim gelse zor gibi.

Zidane olmaz mı? fransa milli takım işi de yalan olmuşken.
Ben Zidane'ın hocalığından pek bir şey anlamadım.

Çok winner bir kadroyu aldı kupalar kazandı ama sıkıntılı bir takımı kaldırır mı muamma.

Messi, Mbappe dışında winner oyuncu yok gibi PSGde.

Bir isimde ben önereyim sarri şu an napolinin başında ve ciddi bir potansiyel var herifte.

Kupayı kazanamayacak tek takım psg dedim kaç ay önce kamilin biri ilerdeki 3lüye aldanıp kazanır diyodu oynadıkları oyundan bihaber olup

Geri gelmeyen 3 şabanla şl ml kazanılmaz halı saha takımı gibi kadro kurmuş mallar

bu tuchel'de 3lü takıntısı olan bi adam pep tarzı bi hoca bulmaları lazım şampiyon olamazsa arteta'ya yürüyebilirler

Ne zaman zizou yu alacaklar?

Geri
Üst Alt