PSG Başkanı'ndan Fikret Orman'a Pepe Sitemi: "Elimizden aldınız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1521970579462.webp

Fikret Orman, Katar ziyaretinde PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'yle bir araya geldi. İkilinin görüşmesinde ana konuysa Pepe'ydi.

Beşiktaş'ı global bir marka haline getirmek isteyen Fikret Orman, hafta içinde Katar'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye'den 25 iş insanıyla birlikte Doha'ya giden Orman, Katar Savunma Bakanı ve Al Sadd Başkanı Khalid Bin Mohammed Al Attiyah, Katar İşadamları Derneği Başkanı Sheikh Faysal bin Qasim Al-Thani, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ve Al Sadd CEO'su Turki bin Nasser-Ali'nin aralarında bulunduğu çok sayıda önemli isimle bir araya geldi.

Hürriyet' te yer alan habere göre Orman ile Al Sadd Başkanı Al Attiyah ile geçen görüşmede Al Attiyah, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçlarında aldığı başarılı sonuçları hayranlıkla izlediğini söyledi.

Kesin yaşanmıştır böyle bir şey :D

Thiago Silva - Marquinhos tandemi bozulmazdi. Yalniz yedek olarak istemis olabilirler Pepe'yi, stoper bolgesinde kadrolari cok genis degil. Pepe de ilk 11'de olmayi yedek olmaya tercih etmis olabilir.

Quaresmaya 100m Euro teklif etmiştir haberde o atlanmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjknin tüm gelmisini gecmisini satin alabilecek birisi böyle bir aciklama yapiyor
hmmm :)

Fikoooooo diye de bagirmistir.

Matkap fikret haber ajansı beştaşımızın büyüklüğünü gösteren habaerler pompalıyo

Değerli Türk Futbolseverleri. Ben Paris SG futbol klübü başkanı Nasser Al-Khelaifi. Konu hakkında açıklama yapmak üzere bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Yaz döneminde Pepe'yi istediğimiz doğru. Lakin ısrarcı olmadık. Allah aşkına soruyorum sizlere: Neymara 220 milyon euroyu tak diye saydığımız bir ortamda Beşiktaş gibi bir klübün bizim elimizden oyuncu alabilmesi mümkün mü ? Bu asılsız iddialar hangi aklın ürünüdür ? Lütfen benim ve klübümün adını kendi ülkenizde kamuoyu oluşturmak ve algı yaratmak için kullanmayın. Bu sözlerimi Beşiktaş başkanı Orman'ın yüzüne karşı da söyledim. Artık bu konuda sizlerden anlayış bekliyorum ve gelişmeleri Paris merkezdeki Rezidansımın oturma odasından takip ediyorum. Sevgiler.

Değerli Türk Futbolseverleri. Ben Paris SG futbol klübü başkanı Nasser Al-Khelaifi. Konu hakkında açıklama yapmak üzere bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Yaz döneminde Pepe'yi istediğimiz doğru. Lakin ısrarcı olmadık. Allah aşkına soruyorum sizlere: Neymara 220 milyon euroyu tak diye saydığımız bir ortamda Beşiktaş gibi bir klübün bizim elimizden oyuncu alabilmesi mümkün mü ? Bu asılsız iddialar hangi aklın ürünüdür ? Lütfen benim ve klübümün adını kendi ülkenizde kamuoyu oluşturmak ve algı yaratmak için kullanmayın. Bu sözlerimi Beşiktaş başkanı Orman'ın yüzüne karşı da söyledim. Artık bu konuda sizlerden anlayış bekliyorum ve gelişmeleri Paris merkezdeki Rezidansımın oturma odasından takip ediyorum. Sevgiler.
Sezai sen misin

Geri
Üst Alt