Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.590
- 5.183
- 2.493
Nah verilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nah verilir.
Bizi bu adamın maaşı zorlayacak. Biz kaç verebiliriz maks ? 5 falan sanırım.Ne 10 m eurosu ya. Boş yapma PSG
ilk 3'ü haksızdı4.banını kutlarım reis.
Geçmiş hakkında konuşmaya gerek olmadığını düşünürüm.ilk 3.ü haksızdı
geçmiş bu günümüzün aynasıdır.Geçmiş hakkında konuşmaya gerek olmadığını düşünürüm.
Italya'da alir. Milan, Inter gibi kulupler icin 6-7 milyon euro net maas buyuk problem degil. Hakan bile 4.5 milyon euro net kazaniyor Inter'de. Martinez de 6 milyon euro kazaniyor mesela. Onemli olan onlarin talip olmamasi yoksa istedigi parayi orada alir.Şu ana kadar yapılan sözleşmelere bakılırsa;
5 Milyon Bonservis
3+1 Sözleşme
3.4 Milyon Euro senelik maaş
İdeal senaryo gibi duruyor. PSG'nin ödediği abartılı maaşlar oyuncuların ederini karşılamamakta. Icardi hiç bir kulüpte o maaşı alamaz.
cümlede hata varGeçmiş hakkında konuşmaya gerek olmadığını düşünürüm.
reis sen türkçe yazmageçmiş bu günümüzün aynasıdır.
Icardiyi bu bonservise getirirsek florya önüne Erden Timur heykeli dikeriz5.75 milyon euro bonservis ve yıllık 4m euro maaşa ikardi hayırlı olsun. (tamamen hissiyat)
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet ilk üçü dememiş ilk üçüncüsü demiş o nasıl oluyor bende anlamadım.cümlede hata var
ilk 3.ü
nasıl olayor o?
reis sen türkçe yazma
bu gün nedir allsen
ayda 20 tl'ye gsc premium üyesi olarak istemediğin üyeleri engelleyebilirsin.cümlede hata var
ilk 3.ü
nasıl olayor o?
reis sen türkçe yazma
bu gün nedir allsen
ayda 20 tl'ye gsc premium üyesi olarak istemediğin üyeleri engelleyebilirsin.
çok spesifik yorum yapmışsın ilaçlar başımı döndürüyor mesajdan bir anlam çıkaramadım malesef.PSG ile 7-8 + bonusa anlaşılır. İcardi'ye maks 4+bonus(500-1 civarı) teklif ederiz, kabul eder mi orası belli olmaz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kısaca PSG ile bir sorun yaşanmaz. İcardi'ye net 4 milyondan fazla maaş vereceğimizi düşünmüyorum.çok spesifik yorum yapmışsın ilaçlar başımı döndürüyor mesajdan bir anlam çıkaramadım malesef.