- 4 Ağustos 2009
- 90.882
- 72.169
- 5.358
Eylüle kadar beklersek psgye para vermeyiz. Icardi zaten eylüle kadar karıyla tatil yapar. Sakin olmak lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vergi muafiyetleri de hesaba katıldığında aradaki fark baya var. Ki zaten PSG'nin bu ödediği fazla maaşlar uzun süredir konuşuluyor Avrupa'da. Cazibe merkezi olmaya çalıştılar kulüp satıldıktan sonra.Italya'da alir. Milan, Inter gibi kulupler icin 6-7 milyon euro net maas buyuk problem degil. Hakan bile 4.5 milyon euro net kazaniyor Inter'de. Martinez de 6 milyon euro kazaniyor mesela. Onemli olan onlarin talip olmamasi yoksa istedigi parayi orada alir.
Milan'a bakmadim ama Inter'de Hakan 4.5 net kazaniyor, Martinez'de 6 milyon euro. (Kemiksiz)Vergi muafiyetleri de hesaba katıldığında aradaki fark baya var. Ki zaten PSG'nin bu ödediği fazla maaşlar uzun süredir konuşuluyor Avrupa'da. Cazibe merkezi olmaya çalıştılar kulüp satıldıktan sonra.
Ekli dosyayı görüntüle 194338
Milan;
Ekli dosyayı görüntüle 194339
Bonservis+Yüksek maaş vermiyorlar sanki. Yüksek maaş alanların hepsi free agent oluyor. Juve bir ara ipin ucunu kaçırmıştıItalya'da alir. Milan, Inter gibi kulupler icin 6-7 milyon euro net maas buyuk problem degil. Hakan bile 4.5 milyon euro net kazaniyor Inter'de. Martinez de 6 milyon euro kazaniyor mesela. Onemli olan onlarin talip olmamasi yoksa istedigi parayi orada alir.
Juve zaten sahtekarlik yapiyor habireBonservis+Yüksek maaş vermiyorlar sanki. Yüksek maaş alanların hepsi free agent oluyor. Juve bir ara ipin ucunu kaçırmıştı
Bu yıl avrupada olup avrupa maçlarında iyi bir istatistik yakalasaydı belki 30-35 edebilirdi60 milyon Euro’ya almışlar, hangi 8-10 milyona bırakacaklar?
Her türlü 30-35 milyon Euro eder bu haliyle.
Ben bize yar olacağını sanmıyorum her ne kadar burada mutluyum dese bile.
Milana gitse orada mutlu olmayacak sanki.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almayalım o halde. Seneye Florya şantiye olacak. Kemerburgaz havası yaramaz belki?!..Zümrüd-ü anka gibi küllerinden dogma sebebi florya havasidir.