PSG'de Kadroda Düşünülmeyen İsimler Netleşti: Skriniar, Danilo ve Mukiele Kadro Dışı Kaldı

Eskiden PSG nin ıskartalarından 11 kurardık şimdi elle tutulur 1-2 adam var toplasan nerden nereye

Abi ayman kari nin ismini okudugum an elim ayagim titredi, 1 yil kontrati kaldi acil saralim bu herifi

Ayman’ı alırsak Dursun başghan hanımından ayrılır bizim gazetecilerin gireceği başlıktan sonra.

“Dursun Özbek karı aldı”

30 milyondan baslıyor sec begen al

ugarteyi 50ye bırakmadılar manuya o yuzden tominay icin 30 istiyorlar enaz

Sara’ya Jelert’e ödenen rakamları gördükten sonra bu listedeki Soler’i de rahatlıkla alacak maddi koşulları sağlayabilirmişiz aslında. Muhteşem olurdu.
Hala bir imkan varsa sonuna kadar zorlanmalı aslında,
Sara-Torreira-Soler muhteşem bir orta saha üçlüsü olurdu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mukiele konusunda 20. mesajım olabilir. Arka 4'lünün her yerinde oynayabilecek driplingci bir adam. Eski formunda olmayabilir ama oynayamıyor istikrarlı şekilde bu yüzden burada kendisini bulabileceğini düşünüyorum. Defans rotasyonunu çok rahatlatır.

Mukiele konusunda 20. mesajım olabilir. Arka 4'lünün her yerinde oynayabilecek driplingci bir adam. Eski formunda olmayabilir ama oynayamıyor istikrarlı şekilde bu yüzden burada kendisini bulabileceğini düşünüyorum. Defans rotasyonunu çok rahatlatır.
Mukiele ye fitim hemen gelsin baslasin

Kounde gibi dengeli kullanabiliriz. Solda jelert oynar.

Geri
Üst Alt