psg'nin alametifarikası

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
ne olduğunu bilmiyorum çok fazla siyahi topçusu var diyeceğim ama eskiden de vardı.
şimdi niye basarili bir başarılı bunu açıklamak çok zor.

Hızlılar çok hızlılar birebirde geçebileceğin adamları yok, ayrıca sıfır bencillik ile oynuyorlar. İşçi takım kurdular prime city'e benzetiyorum boş şut yok, boş orta yok, 90 dakika hepsi görevini icra ediyor inanılmaz iyi durumdalar. Bence barcelona stoper hattı iyi olsa bunlarla en baş edebilecek takım konumda sadece onlar var bir de belki liverpool.

Orta saha Orta saha Orta saha Orta saha tek mesele bu. Taş gibi ortasaha var adamlarda. Bi de bekler ortalama üstü. Daha ne olsun.

yüksek kalite içeren ortasaha üçlüsüdür hem dinamik hem birbirini tamamlayan teknik olarak üst düzey ruben neves-vitinha-fabian ruiz üçlüsü takımı taşıyor ön hattıda çok kaliteli tabi hatta kvara sırıtıyor bunların arasında olumsuz anlamda

ne olduğunu bilmiyorum çok fazla siyahi topçusu var diyeceğim ama eskiden de vardı.
şimdi niye basarili bir başarılı bunu açıklamak çok zor.
1-Stardan uzak bir futbol anlayışı.(Demekki Messi Mpabbe ve diğerlerinin gitmesini beklediler bunca yıl)
2-Luis Enriquie dokunuşu
3-Karakterli ve aidiyetli topçuların birarada yer alması
4-Tüm takımın birbirine yardım etme anlayışı
5-Birlikte oynama alışkanlığı
Tek kelimeyle mükemmel bir kombinasyon.

Bunların dışında Mpabbenin yokolmasının dayanılmaz hafifliğide karşıda bir pandemim olarak oynamaktaydı.Mpabbenin takım içerisinde sevildiğini asla düşünmüyorum.Reali çok zor günler bekliyor.

Geri
Üst Alt