PTT 1. Lig Play Off Final | Mersin 2-0 Samsun | MS | Mersin Süper Lig'de!

2 takımda Süper Ligi hakediyor. İbb gibi taraftarsız takımlar yerine böyle takımları tercih ederim.

BnSWrkECIAIlAAG.jpg:large

Samsunun yeni stadı takım süper lige çıktığı taktirde 2. yarıya yetişebileceğini söylüyorlar.

Yeni modern stadından dolayı Mersin'in çıkmasını isterim

Samsun!!

insallah Samsun maci alir..

TFF'nin bir gerzekliğine daha şahit edeceğiz.

Samsun'un seyircisiz oynama cezasından dolayı Kadıköy'deki finali Samsun'lu kadın ve çocuklar izleyecek. Mersinli erkekler stada girebilecek.

karadenizde zaten çok takım var, akdenizin hiç takımı yok süper ligde (antalyanın düşmesiyle)

inşallah mersin çıkar.

yeni stad eve yakın ve gayet modern bi stad olmuş maç izlemek çok keyifli orda, stada giriş çıkış çok rahat

kombinemi alırım süper lige çıkarsa ama samsun çıkar diye tahmin ediyorum

Samsun gelsin bence.

11-12'de Fener'den 4 puan alan ve bize 6 puan veren Samsun ile 11-12 ve 12-13'te Fener'den 4 maçta 0 puan alıp,bizden 2 beraberlik alan Mersin arasındaki mücadelede tabii ki Samsun'u tutuyorum.

Ekigho atar Samsun cikar!

Samsun taraftarı Mersin için satışa çıkan biletlerden almaya başladı. Bu maçta kavga kesin çıkacak. Bunun tek sorumlusu Federasyon.

Rezilsin TFF, tarafsız sahada oynanan maça ceza vermekte ne demek. Samsunspor'un cezası mutlaka kaldırılmalı. Böyle bir şey olamaz.

Adam gibi adamlar diyarı memleketimiz Samsun gelmeli tabii ki

Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı haberleri çıkıyor. Parasını alamadığı için şehri terketti diyorlar. Futbolcular da idmana çıkmamış.

lan playoff tek maci ve tarafsiz sahada olur mu?

bu tff'nin yaptigi her is sacmalik yemin ediyorum bu kadar beceriksiz bir tff yeryüzüne ayak basmamistir

Şehr-i Samsun'un son hafta Sivas'a yenilip düşmesine üzülmüştüm. Inşallah Samsun çıkar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt