PTT 1.Lig'den Galatasaray’a!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

buca-tavsanli-640-624x351.jpg

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Bucaspor, orta saha oyuncusu Umut Gündoğan'ın transferi konusunda Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardı.

Haberin Devami GSC Portal'da

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Wfj-WnlTsAI[/media]

videosunuda koyalim .

bjk macinda gözüme carpmisti bence cok iyi oyuncu.

24 yaşındaki adamın ne işi var ya bizde?

18 yaşında olsa hadi anlarız. gelecek vaat ediyor deriz. adam yakında futbolu bırakacak

unutuldu ,yalan oldu diye dusunuyordum.

inşallah olur bu transfer

genc oyuncuya gel.. ptt 1.ligden adam aliyoruz hemde 24 yasinda..

sizin yapacaginiz transfere... vizyonsuz bülent tulun'un altindan cikiyor herhalde bunlar.. uyduruk menajerler getirip masaya koyuyorlar bunlari herhalde.. yoksa böyle vasat topcusu arasan bulamazsin..!!!

genc oyuncuya gel.. ptt 1.ligden adam aliyoruz hemde 24 yasinda..

sizin yapacaginiz transfere... vizyonsuz bülent tulun'un altindan cikiyor herhalde bunlar.. uyduruk menajerler getirip masaya koyuyorlar bunlari herhalde.. yoksa böyle vasat topcusu arasan bulamazsin..!!!

Kaç kere izledin

Her ne kadar PTT oyuncusu olsa da beni en çok heyecanlandıran transfer olur. Beşiktaş maçında izlediğim kadarıyla Engin Baytar tarzında bir oyuncu.

24 yaşındaki bir futbolcuya ölü muamelesi yapılıyor. Sonrada ülke futbolu neden gelişmiyor diyoruz. Önce futbolseverlerin kafa yapısının değişmesi gerekiyor.

Bjk maçında iyiydi tamam da, başka maçını izleyen var mı? Fethiye fener maçından sonra Fethiye'nin sol bekini alalım diyeni de gördüm ben burada. Ne diyelim, inşallah iyidir.

ya bi gidin allahi seversen .. Almanya 3ligden turk topcu getiririm daha iyi .. bizim bankasyanin seviyesi bildigin 0000000000000000000000000000

Geri
Üst Alt