pttmessenger

Tuna Köse

Baba Gündüz
adı ptt messenger olan yerli ve milli whatsapp imiş.

bir yazılım uzmanı olan bekir bozdag'a göre whatsapptan daha güvenli olduğu iddia edilen abidik gubidik şey

ondan sonra erdogan hakkında her kötü yazı yazana ceza versinler güzel sistem vallaha :)

Yerli ise indirmem ileri de birileriyle araları bozulursa vatan haini ilan edilmeye gerek yok.

şu an cok kullanan var mı lan

DVTTZUsXUAE196K

Bir apkyi dijital imzalayıp markete koyamayıp dışarıdan yükleme ile cihazlara kurulumu sağlanıyor şu anda.
messenger.ptt.gov.tr üzerinden web servisine de ulasilamayan yerli milli daha guvenli whatsappimiz.

Bu arada yerli ve milli değilmiş yine kandırılmışız. Yetkililer çıkıp bu demoydu diyeceklerine adım gibi eminim. Yerli ve milli whatsapp yerli ve milli arama motoru ile aynı kaderi paylaşıyor hay maşallah insan bari gider paralı bir uygulama satın alır da en azından kaynak kodlar milletin eine kolay kolay geçemez ne olduğu anlaşılmazdı.

En basit illegal işleri bile beceremeyen badem bıyıklarla karşı karşıyayız. Umarım yerli ve milli silahlarımız amerikayla konum ve ses kaydı gibi şeyler paylaşmıyordur korkmuyor değilim bunlarda bu zeka seviyesi varken herşey normal geliyor bana

kullanmayınız. yarın bir gün boy boy ifşa olabilirsiniz.

PTT önce klasik işlemleri kusursuz yapabilsin, ondan sonra böyle işlere belki zaman gelir.

sacma sapan islerle ugrasiyorlar gercekten adam akilli birsey olsa neyse. kimse kullanmaz, app storeda bile yokmus herhold.

Güvenmiyorum, kullanmıyorum.

Ya bırakın yapılsın böyle şeyler... Kullanırız, kullanmayız, beğeniriz beğenmeyiz...Küçümsemeyin arkadaşlar çalıntı bile olsa böyle şeylerin başlaması geleceğimiz için çok önemli... Bir yerlerden başlanması lazım. Çünkü yazılım işinde çok geri kaldık. Böyle şeyler yapıla yapıla bir yerlere varılacak. Bu tip yazılım işleri için iş sahaları açılacak... Bakın 30 sene önceki Çin, 55 sene öncesinin Almanya'sı, 60 sene öncesinin Japonyası, 70 sene öncesinin SSCB'si, 100 sene öncesinin Abd'si ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Bu tip şeyler için ülkemizde yapılan en güzel örnek Bayraktar iha ve sihalar...

Böyle oluşumları destekleyin; ne olursa olsun. Eninde sonunda bir yere varılacak.

Geri
Üst Alt