Puan Farkı Sadece 1, Artık Destek Zamanı

Puan farkını bir diyorsunda hiç belli olmaz gsnin ttarenada fbyı yeneceği garanti değil.

2 Sene önce süper final macında hatırlarsın gsnın sayısız pozisyonu vardu fbnin 2 şutu gol oldu.

Futbolla ezdik adamları resmen ama sonuc 2-1 yenildik top yuvarlak fenerde yuvarlak :)

ozaman Fatih Terim yönetiyordu. Korkma, bu sefer onurlariyla oynayacagiz. Gerçi bunlarda onur ne gezer:)

Puan farkı bana göre 1 olmuştur. Fenerbahçe ilk 3'e girebilecek kadro kalitesine sahip değil. Bu zamana kadar zaten 90+5, 90+6 gibi uzatma ve şans golleriyle geldiler. TT Arena'da 1-0 bile olsa Fenerbahçe'yi yeneriz.

Psikolojik üstünlük her açıdan bizde. Tamamen Fenerbahçe'nin elinde olan medya ağlamaya başladı, şuan Rıdvan fln hakem diyor hala mesela.

''xxx iyi değil, xxx ofsayta çok düşüyor, xxx yerden kalkmıyor'' gibi oyuncularımızı eleştirmeyi Haziran ayına kadar saklayalım ve bu takıma, Galatasaray'a sonuna kadar destek olmaya tam gücümüzle başlayalım. Kadro kalitemiz ve başımızda ki teknik direktör bu ligin üstünde. Hadi büyük Galatasaray taraftarı, tam destek...

Biz önce kendi maclarımıza bakalım fb bu hafta puan kaybediyor gsde haftaya puan kaybediyor.

Öncelikle biz maclarımızı kazanalım fbnın puan kaybetmeyeceği aklımın ucundan geçmiyor yeterki biz macları kazanalım.

Biz 11 puan fark varken de takımımızın arkasındaydık.Ama beyefendiler deplasmada oynamıyor.

Deplasmanda kazanabilsek inanacam ama bu sene malesef pek ışık vermiyorlar..

6 galibiyet-3 galibiyet.Evet onlar da iyi değil ama kötü de değiller.Ortalama.Biz kötüyüz.

içeride ciddi anlamda 2 süpriz kayıp verdik ilk yarı.

onun dışında gerçekten rakamlara bakmadım ama fener ile aradaki fark hep o 2 maç yüzünden bi türlü kapanmadı gibi geliyor.

deplasmanlarda 3 aşşağı 5 yukarı aynı performansı gösteriyoruz onlarla.

bilmiyorum 2. yarı başladığından itibaren son bjk maçı dahil şampiyonluğu en çok biz hakediyormusuz gibi geliyor. zaten rakibimiz bi tek fener başkada bizden fazla hakeden yok.

Büyük konusmayalim.

Daha iyi formda olsak bile hakem ve Fenerasyonu unutmayalim, bizi sampiyon yapmamak için hersey yapabilirler.

4 puan.

oynanmadan maç kazanmıyo bu arenada "kesin" yeneriz söylemleri başımıza iş açabilir.

Daha 10 küsür maç var. Fark sayacağınıza destek olun. Haftaya Allah korusun kaybedersek geçen haftaya döneriz yine.

Şahsi fikrim Rizespor deplasmanı ligin sonucunu hemen hemen belli edecektir.TT Arena maçlarından hiçbir çekincem yok,FB maçı da buna dahil.Mutlak olarak deplasman performansımız durumumuzu belirleyecektir.

destek zaten veriliyo,sorun takımda.deplasmanda maç kazanma özürlü bu takımdan şampiyonluk beklemiyorum.artık sahada selçuk ve burakı görünce umutsuzluğa düşüyo insan.

28. haftaya kadar maç kaybetme,5te 5 yap. Arena'da feneri yendikten sonra önün açık.

Fener bize gelene kadar Antep ve Trabzon deplasmanına gidecek. Herşey Drogba,Sneijder ve Selçuk'a bağlı. Bu 3'ü iyi olursa şampiyonluk bizim.

Geri
Üst Alt