Puan Farkı Sadece 1, Artık Destek Zamanı

Allah aşkına Rize'yi yenin ulan, Allah aşkına.Ben Chelsea filan anlamam, o maç kazanılacak !

İşte o zaman işimiz çok kolaylaşır.

Puan farkının açıldığı haftalarda iyimserler kayboluyor , kötümserler sarıyor forumu.

Tersine kapandığı haftalarda da şampiyonluk nidaları atanlar çoğalıyor birden.

Bir dengeniz olsun la.

Şampiyon olacağımızı bilmesek yine destekleriz.Kalbimiz ve dualarımız daima armamızla yeterki sahada bizim desteğimizi hakedecek şekilde oynasınlar.

Bizim Arena Aslanları deplasmanda puan kaybetmezse o dediğin olur.

Deplasmanda ben olsam;

------------------Muslera------------

Veysel------Semih-----Hakan------Alex

--------------Ceyhun------------(Alex)

----------Melo------Selçuk-----(Alex)

Hayro-----------Sneijder---------(Alex)

----------------Drogba------------------

Alex solu ileri geri idare ediyor, ileri de yakalanınca Ceyhun içe geçiyor, Hakan rakibi karşılıyor.

Drogba topu Hajrovic ve ya gerisinde Sneijdere çok rahat indirebiliyor, top tutabiliyor. Ayrıca pozisyonunu bozan Burak da yedekte olur.

Hajro istediğinde hızlı hücuma da kalkıyor ya da oyunu da soğutuyor, çalımla içe de giriyor

En önemlisi Sneijder solda hapis olmaz

ama tabiki her şey o gün ki performanslara bağlı hiç bir şey burada yazmak ile olmuyor fakat ben iddaa ediyorum ki Sneijder' i sola çekip Burak ile Drogba ile çift forvettense böyle daha iyi olur kanaatindeyim

Arena icin erken daha ben ne maclar bilirim 15 pozisyona girip yenildigimiz. Ne olursa olsun arenadaki maca cantada keklik gozuyle bakilmamali. Deplasmandaki butun maclarimizi kazanmamiz lazim sampiyon olmak icin kesin ve net. Bu arada volkan lige zevk vermek istiyorlar, en sonunda zevk veren taraf biz olacagiz, merak etmesinler demis. Bu sozlerle bu adami pfdkya sevk etmeleri gerekir. Bizim klup direk geregi neyse yapmali.

Geri
Üst Alt