Puan Farkı Sadece 4, Artık Destek Zamanı

Arenaya kalmaz bu iş bugün antuda takıldım adamlar fena tırsıyorlar

Abuk subuk başlıklar açıyor

Mesela Antu.com Cep Forumları

Antu.com Cep Forumları

Bizde psikolojik baskıyı artıralım iyice

Düşün puan farkı 7 deyken böyle tırsmaya başladılar.Dahada azalınca iyice kafayı yiyecekler.Zaten fb nin kaliteli bir kadrosu yok.Caner bir sakatlansın bunlar atak bile yapamaz.Arenada tarihi fark bekliyorum ben.eze eze yenicez.

Sivas-Trabzon-Bjk-Gs-Kayseri

Deplasmanları kolay değildir.

Kayseri kolay diyen çıkabilir ama 2.yarı toparladılar bence Sinan Bolat kalede.Yeahh

Evimizdeki Antalya-Paşa maçlarını yenseydik Akhisara yenilmeseydik

2-2-3

7 puan gelicekti düşünün eşittik şuan .

Tüm maçları kazansak şampiyonduk. :D

O anlamda demedim yani :D Tabiki her maç zor ama.

Çok kaçırdık

Paşa-Antalya maçlarında.Bide TT Arenada oynadık 4 puan ordan gelcekti..

Şimdi 3 puandı fark Arenada yensek eşit ti puanlar.O kadar önemli ki Burak'ın kaçırdığı o goller.Belkide şampiyonluktan edicek bizi.

dunku oynumuzun yarısı bıle yeter şampiyon olabilmemiz için. yeterki adı çıkmış bazı anadolu kulüpleri şerefiyle oynasın.

derbi içinse 2011 2012 ilk derbisinden beri bukadar inanmamıştım yok ediceğimize. harbi harbi paramparça ederiz.

puan farkının yada şampiyon olup olmadığımızın önemi yok.

kendini gerçekten taraftar olarak gören adam takımını her zaman destekler zaten.

skorcuların desteğine ihtiyaç yok, bugün destek olurlar, iki hafta sonra bi takılırsın, köstek olurlar.

gölge etmesinler yeter.

Belki 4 puan fark var, belki 4 puandanda az. size korkmak yakişir şikeciler. korkarak şampiyonlugu vereceksiniz.

Skor da şaşırtmaz umarım.Keşke dün Bursaspor değil de Fenerbahçe olsaydı,6-0 da olmuştu skor,ahh ahh. :(

Skorlara fazla takilma Sarper kardesim. Bizi onlardan ayiran budur iste. Biz kupalarin takimiyiz. Onlar da tutturmus 6:0 olayini.Onlarda genelde bu mantik var: "GS yi yenelim, ama sampiyon olmasak da olur" Adamlar kafayi bozmus bizimle. 7 den 70'e böyle bu. Kendilerine bakmazlar, bize bakarlar önce. Nasil bir eziklikse bu.

6:0 olayina fazla takmayin, iki senedir adamlarin sahasinda sampiyonlugu kutluyoruz. 6 gol neyki koskoca bir sampiyonlugun yaninda??

Bos ver o ezikler bu mantikla devam ederlerse daha cok vururlar kafalarini duvarlara. :)

Skorlara fazla takilma Sarper kardesim. Bizi onlardan ayiran budur iste. Biz kupalarin takimiyiz. Onlar da tutturmus 6:0 olayini.Onlarda genelde bu mantik var: "GS yi yenelim, ama sampiyon olmasak da olur" Adamlar kafayi bozmus bizimle. 7 den 70'e böyle bu. Kendilerine bakmazlar, bize bakarlar önce. Nasil bir eziklikse bu.

6:0 olayina fazla takmayin, iki senedir adamlarin sahasinda sampiyonlugu kutluyoruz. 6 gol neyki koskoca bir sampiyonlugun yaninda??

Bos ver o ezikler bu mantikla devam ederlerse daha cok vururlar kafalarini duvarlara. :)

:encouragement:

Geri
Üst Alt