Pubg Mobile | Grup Kuruyoruz

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Merhaba beyler,
Benim gibi pubg meraklısı hatta aşığı varsa.. grup yapalım beraber oynayalım..

pubg-lean-840x420.jpg

Bubg yaklaşık 1 gb boyutunda, arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz keyifli bir oyun..

Dostum bütün millet, pubg oynuyor lütfen sende bize uyum sağla.. :kırmızıkalp:
pubg veya fortnite cekecek bilgisayarim yok
fortnite ps4de oynuyorum ama bilgisayardanda cross play oluyor sorun degil yani
ne alaka yav fortnite daha iyi pubg nedir :p varsa oynayan grup yapalim gayet iyiyim oyunda

pubg veya fortnite cekecek bilgisayarim yok
fortnite ps4de oynuyorum ama bilgisayardanda cross play oluyor sorun degil yani
ne alaka yav fortnite daha iyi pubg nedir :p varsa oynayan grup yapalim gayet iyiyim oyunda

Dostum bu telefondan oynanıyor.. 1 gb hemen kurda, seninle grup olalım :oops: ;)

Ben ikisini de oynayamıyorum rtş. Bilgisayar leş , PS4'ü hiç kullanmıyorum, telefonda oyun oynayamıyorum. İki oyunu da yayınlardan gördüm. Fortnite ilk izlediğimden beri hiç hoşuma gitmedi.
Hmm tabi zevkler tartisilmaz ama pubgyi iki kere denedim hic begenmedim, Fortnite tam benlik hem bu building aspecti var ya cok iyi bence.

Ben ikisini de oynayamıyorum rtş. Bilgisayar leş , PS4'ü hiç kullanmıyorum, telefonda oyun oynayamıyorum. İki oyunu da yayınlardan gördüm. Fortnite ilk izlediğimden beri hiç hoşuma gitmedi.
Hmm tabi zevkler tartisilmaz ama pubgyi iki kere denedim hic begenmedim, Fortnite tam benlik hem bu building aspecti var ya cok iyi bence.

Rainbow6 bakacaktın bir ara ne yaptın göz attın mı hiç?

Beyler Pubg denemeye değer bir oyun..
harika muhabbet dönüyor, ayrıca ramazan iyi vakit geçiyor :tbr::tbr:

Rainbow6 bakacaktın bir ara ne yaptın göz attın mı hiç?
Abi fortniteden zamanim mi oldu asdasds hala fortnite birakamiyorum valla unuttum ben onu tamamen xD
rainbowdaki arkadaslarda fortnitea geldi zaten

En sonunda indirip adam akıllı oynamaya çalışacam şu fortnite'ı he :D

2 el attıktan sonra silmiştim oyunu yayınlarını da izlemiyorum ama herkes bağımlı oluyor anlamadım ki :asd:

En sonunda indirip adam akıllı oynamaya çalışacam şu fortnite'ı he :D

2 el attıktan sonra silmiştim oyunu yayınlarını da izlemiyorum ama herkes bağımlı oluyor anlamadım ki :asd:
Bi mekanizmesini ogren sonra kaptirirsin. Suan tez mez felan yaziyorum pek zamanim olmuyor ama yinede gece eve gelince iki uc oyun oynuyorum yani birakamiyorum :D
Ama oynamasi zor bir oyun cok zaman aliyor bi ogrenilmesi ama ondan sonra nasil keyifli oluyor nasil.:D

Geri
Üst Alt