Puma 2024/25 Formaları Sızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem siyah koyacaksınız şöyle bir şey yapsaydınız bari

Ekli dosyalar

• 1719158297925.webp
    1719158297925.webp
    125,5 KB · Görüntüleme: 81
Şu arma illa ki beyaz olacak düşüncesi yine hakim. Misal bu formaya 22/23 gibi siyah arma çok güzel tamamlardı, beyaz olmuş mu hiç yani. Saçmalık bana göre bu tutum.

Taraftarların isteğini dikkate almayan tüm forma üreticilerinin kulaklarını çınlatayım.........

Kaç senedir sade sarı forma yahut geçmiş dönemlerdeki füme gri forma istiyoruz

Füme gri neyse de Elmander sarı formasından isteyen sürüsüyle rtaşım var

Şuna baksanıza

Ekli dosyayı görüntüle 249146
sari bu sari degil ama bence , sarinin rengi Galatasaray'ın yeni sezon formaları tanıtıldı - Son Dakika Futbol Haberi su sekilde olsa tadindan yenmez :)

1 - parçalı : yakadan aşağı inen siyah Y
2- garip sarımsı motif
3- çok kalın çubuklar ve anlamadığım forma altındaki hareketler. kırmızı -siyah sarı detaylar hoş duruyor halbuki ama kaba yapılmış.
Y hariç beğendim. Topçularımızın üstünde görsek anlarız güzeller mi değiller mi?

fb seti çok kötü mesela bence, bizim set oranla daha oturmuş gözüküyor. Ayrı ayrı değil ama tüm set olarak baktığımda 10/7 diyorum ben. Fb mesela 10/4 set olarak.

Puanlama kritelerini bizimle paylaşabilir misin?
Bu iş tabi kişisel bir iş, benim beğenmediğim beğenilebilir, yahut tam tersi durum mümkün.

İç saha, çift parçalı oradan puan kırıyorum, uzun süredir çift parçalı giyiyoruz; tam parçalı beklerdim. Siyah şerit ise mana bulamadığım bir ekleme, oradan da puan kırdım. 6 verdim.

Deplasman, beğendiğim bir forma oldu, desenler tabi sahada nasıl duracak bakmak lazım ama bu hali ile 8 bence. Desen işi dozunda olursa beğeniyorum bir tık, ilave olarak sadeliği seviyorum.

Alternatif ise çok sık görmediğimiz bir deneme. Geçen sezon çıkan çubuklunun etkisi sanırım, tekrar çubuklu görmek ve renkler enteresan - cesur bir seçim. 7 verdim bu sebeple.

Ortalama puanım set için 7 oluyor dediğim gibi.

Beyaz formaları ve alternatifleri kötü, çubuklu çok kötü duruyor. fb sevmediğim için değil, bir forma sever olarak beğenmedim.

Gsstore'den birşey alındıkça bunlar kendilerini başarılı zannediyor.Bu sezon almamak lazım.Böyle liyakatsizlik olmaz.Ona buna 4-5 maaş verirken çekinmeyenler forma tasarlayamıyor.

Fbnin korsan logolu formalarını siteye yüklemeden paylaşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt