Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.922
- 10.773
- 2.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sari bu sari degil ama bence , sarinin rengi Galatasaray'ın yeni sezon formaları tanıtıldı - Son Dakika Futbol Haberi su sekilde olsa tadindan yenmezTaraftarların isteğini dikkate almayan tüm forma üreticilerinin kulaklarını çınlatayım.........
Kaç senedir sade sarı forma yahut geçmiş dönemlerdeki füme gri forma istiyoruz
Füme gri neyse de Elmander sarı formasından isteyen sürüsüyle rtaşım var
Şuna baksanıza
Ekli dosyayı görüntüle 249146
1 - parçalı : yakadan aşağı inen siyah Y
Y hariç beğendim. Topçularımızın üstünde görsek anlarız güzeller mi değiller mi?1 - parçalı : yakadan aşağı inen siyah Y
2- garip sarımsı motif
3- çok kalın çubuklar ve anlamadığım forma altındaki hareketler. kırmızı -siyah sarı detaylar hoş duruyor halbuki ama kaba yapılmış.
tam ikiye bölünmüş parçalı olması kolları dahil ederek hoş evet - ama siyah bandı anlamadım gitti - kol ucu ve yakaya yap bitir ...bant ne yaY hariç beğendim. Topçularımızın üstünde görsek anlarız güzeller mi değiller mi?
fb seti çok kötü mesela bence, bizim set oranla daha oturmuş gözüküyor. Ayrı ayrı değil ama tüm set olarak baktığımda 10/7 diyorum ben. Fb mesela 10/4 set olarak.
Bu iş tabi kişisel bir iş, benim beğenmediğim beğenilebilir, yahut tam tersi durum mümkün.Puanlama kritelerini bizimle paylaşabilir misin?