Puma 2024/25 Formaları Sızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyah çizgi fikri muhtemelen bu formaya dayanıyor

bu baya kötü bir formaydı bence - logo tercihide o zamanlarda - siyah arkaplanlı olması daha da beter etti.

buna glene kadar füme avrupa maçları forması vs vs var

parçalıda inanılmaz maceralara grek yok

Son düzenleme:
bari yaka kismini full siyah yapsalarmis böyle cok kötü duruyor

sunlar marsilyaya hep guzel forma yapiyor ya , sunun visne kirmizisini bize yapsalar ya

Resim
n
Resim

sunlar marsilyaya hep guzel forma yapiyor ya , sunun visne kirmizisini bize yapsalar ya

Resim
n
Resim
işte tamda bu noktada bizim tarafta puma ile bu işi onaylaşan "tmm güzel olmuş bununla gidelim" diye tasarım kararında kim varsa kovulsun.

nike ta da böyleydi - boğaz haritası koyulacak diye kusmuk lekesi gibi beyaz forma varı.

ikinci formada işleme motif kafası nerden - niye misal.

ilgilenen olduğunu düşünmüyorum "yap yap yap forma lazım satcaz - size bırakıyoruz hızlı hızlı üretelim" deniyordur.

Tam parcali yaptırmayan yöneticiler haindir. Tamam Nike, Adidas ve Puma'nin kendi tasarım ekipleri olabilir ama arkadas 2-3 senede bir dayatacaksınız bu istegi. Tam parçalı olacak ama kendiniz ufak tefek dokunuslarinizi yapın diye dayatmak sart.

En son 2013-2014 sezonunda tam parçalı giydik. 11 yıl tam parcalisiz gezindik. Bunun bahanesi olamaz. Biraz kendi forma kültürümüze sahip cikalim.

Parçalı yerine Çubuklu'yu da "home" forması olarak dayatmak isteyen zihniyet de ayrı bir olay. Third veya alternatif olarak Çubuklu'ya okeyim ama "home" olarak asla.

Rezil rüsva seyler izliyoruz yıllardır.

Kimse de aga noluyo demiyor.

Monaco sanki egik parçalı yerine Çubuklu giyiyor.

Bayern'den de örnek verilmesin. Onların forma kültürüne sokayım.

Son düzenleme:
Parçalı kötü

Diğer ikisinin resmi fotolarını beklemek lazım ama kötü durmuyorlar

Son anda tasarlanmış bir set için gayet iyi, benim beklentim çok daha düşüktü

Parçalı kötü

Diğer ikisinin resmi fotolarını beklemek lazım ama kötü durmuyorlar

Son anda tasarlanmış bir set için gayet iyi, benim beklentim çok daha düşüktü
son anda olduğuna inanmıyorum ya 3 4 ay vakit vardı en azından bana göre.

15 tane forma tasarlarsı o sürede çok rahat.

Sarı renk berbat. Ben Turuncuya yakın olanı seviyordum baya.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu baya kötü bir formaydı bence - logo tercihide o zamanlarda - siyah arkaplanlı olması daha da beter etti.

buna glene kadar füme avrupa maçları forması vs vs var

parçalıda inanılmaz maceralara grek yok
Ben de pek beğenmiyorum açıkçası, ilk sızıntılar olduğunda da siyah çizgi detay hoşuma gitmemişti, ama tercih böyle olmuş bu sezon üstad :crushed:

Ben de pek beğenmiyorum açıkçası, ilk sızıntılar olduğunda da siyah çizgi detay hoşuma gitmemişti, ama tercih böyle olmuş bu sezon üstad :crushed:
baya baya elektrik yalıtım bandı varya - ondan yapıştırmışlar gibi duruyor .

ince kibar bir çey olsa eyv derdim. baya baya 1.5- 2cm kalınlığında çizgi yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt