Puma 2024/25 Formaları Sızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat o konu doğru lakin demek istediğim tüm detaylar siyah iken logo beyaz çok hoş durmuyor, tamamlayıcı olmuyor- 22/23 örneğini bu sebeple vermek istedim
HER şekilde beyaz logo daha iyidir- daha Galatasaray diye bağıryor bana bu şekilde kullanımı.

ama detaylarla FULL uyum istiyorsan gideceğin yok şudur :

ökmjhnbgf.webp

HER şekilde beyaz logo daha iyidir- daha Galatasaray diye bağıryor bana bu şekilde kullanımı.

ama detaylarla FULL uyum istiyorsan gideceğin yok şudur :

Ekli dosyayı görüntüle 249673
Ben bu formayı hiç beğenmiyorum bu arada, bana göre abartı bir tasarım, Bayern ile hiç uyuşmuyor bence üstat :asd:

Ben zaten Galatasaray formalarında beyaz detaydan yanayım, bunu hep söylüyorum- ama formanın durumuna göre logo konusunda monochrome detayları da severim

Ben bu formayı hiç beğenmiyorum bu arada, bana göre abartı bir tasarım, Bayern ile hiç uyuşmuyor bence üstat :asd:

Ben zaten Galatasaray formalarında beyaz detaydan yanayım, bunu hep söylüyorum- ama formanın durumuna göre logo konusunda monochrome detayları da severim
zaten bayernin formasında değilim - logo ve renk dağılımındayım

vfc.jpg

her ne kadar bizim logo bunun için çok uygun olmasada ve parçalı formada bu yolu yanlış bulsamda , siyah detaylara ağırlık vereceksen bu daha doğru.

birde bu formada şu sıkıntı olacak - tahminen socar ya da sixt reklamı beyaz olacak - siyah olursa formadaki bant ile garip duracak her şekilde.

yaka ve kol uçları beyaz olup - ortada hiç çizgi olmamalıydı.

pazardan alınan atlet gibi olmayan beyaz forma

umarım doğrudur ve nike saçmalığından sonra adam gibi alternatif formalardan da alırız

Ekli dosyayı görüntüle 249678

Şu iş çok zor olmamalı be puma...

yap böyle hatta polo yakalı gibi bile olur - millet kapış kapış alsın...ki bunun 6k lık pro formasını alanda çok olur...

neyse geçmiş ola - gerçekte görmek lazım hepsini tabi..
Parçalıya beyaz yakışıyo ama bizim firmalarda hep siyah yapıyo detayını anlamıyorum bi türlü

Beyaz Siyah yeter artık en son ne zaman sarı formamız oldu yada düz kırmızı

Ciddi ciddi bu fermolara 6 bin verecek misiniz

Ortadaki siyah çizgi işi olmasaydı keşke.

6binlik forma dışında diğerleri pazar malı gibi olacak galiba.

Son düzenleme:
Beyazdan alırım onu da kulübe destek olmak için.

Yoksa V yaka en nefret ettiğim kıyafet detaylarından biri.

Beyaz formadaki desen birşeyi ifade mi ediyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt