Puma 2024/25 Formaları Sızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000068442.webp

1000068443.webp

Beyaz forma içlerinde en güzeli olmuş
Futbolcuların üzerinde nasıl duracak maçlar başladığında görürüz

Beyaz forma böyle daha hoş olmuş
Açık konuşmak gerekirse

Beyaz çok iyi duruyor parçalıyı da beyaz şeritten yapsalar o da daha güzel olurdu.

son anda olduğuna inanmıyorum ya 3 4 ay vakit vardı en azından bana göre.

15 tane forma tasarlarsı o sürede çok rahat.
Büyük şirketlerde öyle ilerlemiyor süreç maalesef, tüm organizasyon bir sezon boyunca tasarım yapmak üzerine kurulu dolayısıyla ister istemez yarım yamalak tasarımlar çıkabiliyor. İlk sezon Nike formalarımız katalogdandı örneğin

bizim logomuzdaki beyazı değiştirsinler parçalı da kullanmak yasaksa

Ben gayet memnunum. Alternatif formanın çubukları düz inseydi çok güzel bir forna olabilirdi ama Beyaz mükemmel, Parçalı da beni çok rahatsız etmedi. 2024-2025 sezonu bizim için 5.yıldız sezonu olacak. Ve bu formalar tanıklık edecek
20240626_144618.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben gayet memnunum. Alternatif formanın çubukları düz inseydi çok güzel bir forna olabilirdi ama Beyaz mükemmel, Parçalı da beni çok rahatsız etmedi. 2024-2025 sezonu bizim için 5.yıldız sezonu olacak. Ve bu formalar tanıklık edecek Ekli dosyayı görüntüle 249715

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı fikirdeyim beyaz en temiz forma aralarındaki - tabii gerçekte görmek lazım hepsini

sağdaki alternatifte düz inseydi - Milan 3. formasının kopyası olabilirdi (onlarda puma) - biraz ordan sanırım garip gruup işler...ne olduğunu ahala anlamadım ama.

Beyaz forma yapmayın kardeşim
Hiç mi allaha inancınız yok mu
Hiç mi garip guraba fakir fukara sevindirmediniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt