Quaresma: "Galatasaray ve Fenerbahçe, sadece hafta sonu oynuyor!"

Söyledikleri gerçek ama doğru değil. Türkiye'de iyice bahaneye döndü bu iş. Maç seçiyoruz dememenin başka yolu artık. Avrupa'daki takımların oyuncuları 2 günde 1 maç yapıyor nerdeyse. Ama o adamlar hem ligde hem Avrupa'da takır takır gidiyorlar.

Üstelik BJK'nin yedekleri de gayet iyi kağıt üstünde. Medel, Gökhan Gönül, Negredo, Oğuzhan, Lens, Mitrovic filan yedekti dün. Daha ne olacak?

bunu söylemeden önce oynadığı takımın tarihine baksaydı keşke..

:asd22:

Kadro derinlikleri gayet yeterli bence. Bizden ve Fener'den çok çok iyiler bana kalırsa.
Sıkıntıları; -klasik 11 dışına çıktıklarında problem yaşamaları.
-CL inde oynamanın verdiği gazla her lig maçına "nası olsa kazanırız yea" tavrında çıkmaları.
-Hala takım içinde sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Sezon basından beri hep geçiştirdiler bunları ama muhtemelen çok kısa vakitte patlak verecek bu problemler.

Kadro derinlikleri gayet yeterli bence. Bizden ve Fener'den çok çok iyiler bana kalırsa.
Sıkıntıları; -klasik 11 dışına çıktıklarında problem yaşamaları.

-CL inde oynamanın verdiği gazla her lig maçına "nası olsa kazanırız yea" tavrında çıkmaları.
-Hala takım içinde sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Sezon basından beri hep geçiştirdiler bunları ama muhtemelen çok kısa vakitte patlak verecek bu problemler.

Danyalcım seni çelişkiler yumağı içerisinde görüyorum.

Bunlar bahane. Eskiden bende böyle düşünürdüm ama artık hikaye bunlar. İngiltere senede 65 maç yapıyorlar. Biz 50 maçı zor buluyoruz.

Bence 3 günde bir maç oynamaya bir takımın alışması her zaman daha iyidir. Hele de bu kadar üst düzey seviyede oynamış bir adamın bu aptalca açıklamayı yapması ısmarlama konuşmalar olduğunu daha iyi gösteriyor.

Bence 3 günde bir maç oynamaya bir takımın alışması her zaman daha iyidir. Hele de bu kadar üst düzey seviyede oynamış bir adamın bu aptalca açıklamayı yapması ısmarlama konuşmalar olduğunu daha iyi gösteriyor.

Aklınca çözümü nedir acaba? Anlamıyorum. Ya da lige bahane mi üretiyorlar? "Bakın kötüyüz ama bir sorun biz neden kötüyüz!"

Ayrıca dediğin doğru. Şampiyonlar ligi kupası kaldıran takımda yer alan bir adamın böyle demesi çok komik!

Aklınca çözümü nedir acaba? Anlamıyorum. Ya da lige bahane mi üretiyorlar? "Bakın kötüyüz ama bir sorun biz neden kötüyüz!"

Ayrıca dediğin doğru. Şampiyonlar ligi kupası kaldıran takımda yer alan bir adamın böyle demesi çok komik!

Olası lig başarısızlığına bahane buluyorlar işte.

Büyük takımlar iki kulvarda da başarı olurlar domine ederler

Olası lig başarısızlığına bahane buluyorlar işte.

Her gün işe gelirken Barış Ertül'ü dinliyorum radyosporda. Bana göre Türkiye'de düzgün yorum yapan ender isimlerden biridir. Böyle adamları televizyona çıkarmazlar. Radyoda kalırlar sadece.

Adam muazzam bir yorum yaptı; hem dün hem de bugün. "Beşiktaş ligi boş vererek ayağına sıkıyor. Kendini parçalasa en fazla çeyrek final oynayacak. Evet prestijli, evet gelir açısından önemli ama onu şampiyonlar ligine götüren lig başarısıdır."

Her gün işe gelirken Barış Ertül'ü dinliyorum radyosporda. Bana göre Türkiye'de düzgün yorum yapan ender isimlerden biridir. Böyle adamları televizyona çıkarmazlar. Radyoda kalırlar sadece.

Adam muazzam bir yorum yaptı; hem dün hem de bugün. "Beşiktaş ligi boş vererek ayağına sıkıyor. Kendini parçalasa en fazla çeyrek final oynayacak. Evet prestijli, evet gelir açısından önemli ama onu şampiyonlar ligine götüren lig başarısıdır."

Beşiktaş'ın ligi boşverdiğine açıkçası katılmıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde kapanmayan takımlara karşı oynadıkları için bu kadar yıpranmıyorlar. Ligde ise hem fiziksel olarak hem de futbol olarak daha büyük baskıya maruz kalıyorlar. Kimse ligi küçümsüyoruz muhabbeti yapamaz öyle.

Profeyonelim dige geçinen oyuncu ve hocaların bu şekilde açıklama yapmaları çok abes.

Ayrıca dün maçta oyuna sonradan giren isimler;

Negredo
Medel
Oğuzhan

Bizde ise hemen hemen kimsenin yedeği yok.
Takımda sol bek ve sol açık nerdeyse yok.

Gerçek Kaptan NANDO!

Beşiktaş'ın ligi boşverdiğine açıkçası katılmıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde kapanmayan takımlara karşı oynadıkları için bu kadar yıpranmıyorlar. Ligde ise hem fiziksel olarak hem de futbol olarak daha büyük baskıya maruz kalıyorlar. Kimse ligi küçümsüyoruz muhabbeti yapamaz öyle.

Ama aynı konsantrasyon ile oynamadıkları açık. “Biz bu Gençleri yeneriz” havalarındaydılar.

görende 2 günde bir maça çıkıyor sanacak tam tersine 4-5 gün aralarla zaman zaman maç yapmak iyidir takımı diri tutar en iyi antrenman maçtır.Beşiktaşın maç trafiği aslında kendileri için bir avantajdır bunun farkında değiller yada salağa yatıyorlar.

Size yapilan bu 'haksizligi' gidermek icin fb ilen gs her persembe birbirleriyle mac yapmali.

lan hem sampiyonlar ligi ceyrek finaline kadar cikip, hemde sampiyon olduk.

4. yildiz , SL oynayip 3 kupa aldik. Ne diyo bu gevsek

Geri
Üst Alt