Üye Görüşü Quinten Timber'ı Ekibimize Kazandıralım

Bayer Leverkusen, Quinten Timber için teklifte bulundu. Erik ten Hag, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu Bundesliga'ya getirmek için istekli. [Feyenoord Transfermarkt]

Rotterdamda yasiyorum feyenoordlilardan duydugum kadariyla kontratini bitirip gitmek istiyor, nedeni ise imza parasi kapmak icin.

Yani kafadan atiyorum 5 milyon imza parasi verirsen ve yanina iyi vir maas gelebilir

Feyenoordda kazandigi maas su an 1 milyonun biraz altinda diye biliyorum ve burda 75.000 eurodan sonra kazandigin butun gelire 52% vergi var.

Rotterdamda yasiyorum feyenoordlilardan duydugum kadariyla kontratini bitirip gitmek istiyor, nedeni ise imza parasi kapmak icin.

Yani kafadan atiyorum 5 milyon imza parasi verirsen ve yanina iyi vir maas gelebilir

Feyenoordda kazandigi maas su an 1 milyonun biraz altinda diye biliyorum ve burda 75.000 eurodan sonra kazandigin butun gelire 52% vergi var.
Feyenoord'a 15m Euro + sonraki satıştan %10 + 2m Euro kolay Bonus.

Timber 5m Euro imza parası + 2.5m Euro maaş 500k Euro performans bonusları. 4+1 sözleşme. 50m Euro serbest kalma maddesi.

Fenerbahçe iddiaları varmış Quinten için, abisine soru soruluyor ama kendisinin bundan haberi yok

Sezon başından beri Fenerbahçe'nin ilgisi var bu arada. Yakında somut bir gelişme olabilir.

Sezon sonu bedavaya gitmesindense devre arası satacaktır takımı Fb ile biz kesin ilgileniriz. Bence Avrupa'nın yanında Arabistan tarafından da ilgilenenler olabilir.

Geri
Üst Alt