qurban qurbanov

Bir sonraki hocamızdır

yav 15 senedir aynı takımın başında kala kala sonunda güzel bir iş yapmayı başarmıştır helal olsun tabii ki

ama yok istemem

yav 15 senedir aynı takımın başında kala kala sonunda güzel bir iş yapmayı başarmıştır helal olsun tabii ki

ama yok istemem
Hocam yalnız adam 15 senenin sonunda sadece bu sene başarılı olmadı. Aralıksız olarak tam 12 yıldır takımını Uefa organizasyonlarının grup aşamasına taşıyor. Bu süre zarfında sözde Türkiye'nin en büyük takımı, tek futbolcusu Karabağ fk'nin toplam kadrosundan daha değerli olan fenerbahçe'nin neredeyse 20 yıldır katılamadığı şampiyonlar ligi'ne iki kez katılmış, 9 kez Avrupa ligi, sadece bir kez Konferans ligi'ne katılmış. O kadar paralar harcanmasına rağmen bjk mesela konferans'a bile katılamazken, bu adamın başarısı sıradan bir başarı olarak görülmemelidir. Fakat Türkiye'de başarılı olması çok zor. Çünkü atıyorum bize ve ya fener'e geldi diyelim ve ilk sezonda 2. ya 3. oldu, kimse eyvallah hocam, canın sağolsun demeyecek. Karabağ'da adamın sonsuz kredisi var. Bırakın kendi takımını, tüm ülkenin büyük bir sevgi ve saygısını kazanmış. Yani orada yaptıklarını kafası rahat bir şekilde yapıyor, burada öyle bir ortam oluşmayacağı için başarılı olması mümkün olmaz.

azeri gardaşlarımızla hoca alıp verelim. bizim elton john'u verip gurban hocayı baş yardımcımız eyleyelim

Qarabağ forumunun sadri baykamı : "yıllar önce demiştim hoca değil diye"

Aslanım benim şimdi kurban kurbanov başlığında ne yardırıyodur

Haklının acelesi yok !!!

Geri
Üst Alt