Rabiot, Senelik Net 7 Milyon Euro'nun Üzerindeki Teklifi Geri Çevirdi

Ya Rabiot’ya 10 imza arti senelik 5 vereceksin, ya da Fofana gibi bir adama 20-25 bonservis odeyip, 2 sene sonra 2 katina satmaya bakacaksin.

Normalde 2. Alternatifi tercih ederim ancak Erden Timur olmadan ne Fofanayı ikna etme kabiliyeti ne de bonservisi ödeme cesareti yok bu yönetimde.

Arka planda her halti karistirip disari siyasetci gibi aciklamalar yaparak bu kulübü ve camiayı yönetebileceklerini zannediyolar. Bu heriflerle sampiyonluk da zor surdurulebilirlik de.

Milyar dolarlik gayrimenkul sirketi sahibi sportif baskan yardimcisi olan bir kulüp, inşaatı yapamayız biz diyor. Bu nedir? Ezikliktir, eyywmcılıktır ya da.

Juve’nin yıllık 7 milyonunu geri çeviren adam bence bizden 5’e razı gelir :poop:

Düz oyuncu
Ayaksız oyuncu
Sergionun fransa şubesi

Bla bla

Biz herhalde 15 falan veriyoruz bu hesaba göre.

10 veririz bence imza parasıyla falan beraber, değmez de diyemem

Yine de gelmez

Bu tarz rakamlara cikabiliyorsak goretzka için uğraşalım eğer oluru varsa

fransız topal

Biz direkt annesinin istedigi rakamı kabul etmişiz bir teklif yapmamışız ki ertan dün öyle dedi. Muhtemelende 9-10 milyon istemistir

Sergio'nun Fransa subesi diyorum tekrar. Kesinlikle ihtiyacimiz olan orta saha degil. Bize Torreira kadar savasacak cigersiz adam lazim. Verilen her kurus cope gider Rabiot icin. Ustelik fahis paralar verilir getirilebilse dahi.
Milli takımda bu arkadaşın yanında 2 tane canavar Kante ve Tchouameni oynuyor. Buna rağmen sivrilip de etkili olamadı, hatta Fransa üretkenlik anlamında en sıkıntılı büyüklerden biri turnuvada. Biz hangi özelliğine dayanarak istiyoruz bilmiyorum, bir de 2'li orta sahada oynatacağız alırsak, tam fail. Ama zaten söylediğin gibi bizim ihtiyacımız olan oyuncu tipi bu değil, daha kaç kere aynı hatayı tekrarlayacağız bilmiyorum. Tempolu ve güçlü isim bulmamız gerekli, misal fb'de ki Fred'i geçen sezon biz alsaymışız bambaşka şeyler konuşurmuşuz. Kriter net olarak bu olmalı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt