- 3 Haziran 2015
- 53.867
- 61.872
- 3.963
Inan hic bilmiyorumNeye isyan ediyorsun kemalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inan hic bilmiyorumNeye isyan ediyorsun kemalim
Anası, danası hepsi dahil.Anası dahil mi?
ayaksız mı? Rabiot u izlediğine emin misin?Ayaksız oyuncu bu kdr para etmez max 3 milyon
Fenerde gerçekten olabilecek bir şey bu.Juve’nin yıllık 7 milyonunu geri çeviren adam bence bizden 5’e razı gelir![]()
fransız topal
Riva ve Florya'yı kulübümüze kazandıranlardan Allah razı olsun10 falan verdiysek delilik olur.
Milli takımda bu arkadaşın yanında 2 tane canavar Kante ve Tchouameni oynuyor. Buna rağmen sivrilip de etkili olamadı, hatta Fransa üretkenlik anlamında en sıkıntılı büyüklerden biri turnuvada. Biz hangi özelliğine dayanarak istiyoruz bilmiyorum, bir de 2'li orta sahada oynatacağız alırsak, tam fail. Ama zaten söylediğin gibi bizim ihtiyacımız olan oyuncu tipi bu değil, daha kaç kere aynı hatayı tekrarlayacağız bilmiyorum. Tempolu ve güçlü isim bulmamız gerekli, misal fb'de ki Fred'i geçen sezon biz alsaymışız bambaşka şeyler konuşurmuşuz. Kriter net olarak bu olmalı.Sergio'nun Fransa subesi diyorum tekrar. Kesinlikle ihtiyacimiz olan orta saha degil. Bize Torreira kadar savasacak cigersiz adam lazim. Verilen her kurus cope gider Rabiot icin. Ustelik fahis paralar verilir getirilebilse dahi.