Rabiot'un Annesi, Oğlu ile İlgilenen Kulüplere Sözleşme Şartlarını Sundu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1721035490407.png

Veronique Rabiot; Adrien Rabiot'un transferi için Galatasaray, Roma, Real Madrid ve Liverpool'a sözleşme şartlarını sundu:

- senelik net 8 milyon Euro maaş + bonus

(Corriere dello Sport)

afiyet olsun - meyve tabağı ile çaylar ikramda yazalım mı ?

Real ve liverpoll almaz,geçiniz.biz zaten kabul ettik şartları,karar versin

İmza parasını 20m€ civarı istiyor diye bir şey okumuştum :think:

1+1 sözleşmeyi kabul ederlerse verilir.

4.5 milyon euro maaş bütçesi açılmıştı Ndombele, Aurier, Vinicius sonrası. Oliveira ve Tete de zararsız giderse 10'a çıkacak o maaş tutarı. Hele Tete bonservis de getirirse iyice kulübün eli rahatlar.

Niceliğe değil niteliğe verilen para olur.

Rabiot tan şüpheliyim.

Niye? Baska takima yüklü bi bonservis vermeyecegine göre 2 senelik kontrat yaptinmi. Bonservisi 6 m€ geliyor maasida senelik 5 m€. Gayet makul. Rabiotu 6m€ ya baska bi kulüpten alabilirmisin?
maaş yükünde icardi ve zaha varken bunu yapma lüksün yok. (şu an için yok yani - o ekonomik düzenimize daha var - BB den çıkacağızda , harcamalar fonlar gelirler oturacakta vs .. o zaman yaparsın)

trasnfer bitirme mantığıyla bakmıyorum o yüzden.

8+bonus dediğin şampiyon oldun vs 10-11 arası maaş demek.

maaş yükünde icardi ve zaha varken bunu yapma lüksün yok.

trasnfer bitirme mantığıyla bakmıyorum o yüzden.

8+bonus dediğin şampiyon oldun vs 10-11 arası maaş demek.
Tamamda bonservis vermiyorsun. Maasin bi kismini bonservis gibi gör. Rabiot gibi oyuncuyu 20m € ya bile alamasin.

1+1 sözleşmeyi kabul ederlerse verilir.

4.5 milyon euro maaş bütçesi açılmıştı Ndombele, Aurier, Vinicius sonrası. Oliveira ve Tete de zararsız giderse 10'a çıkacak o maaş tutarı. Hele Tete bonservis de getirirse iyice kulübün eli rahatlar.

Niceliğe değil niteliğe verilen para olur.
böyle olabilir ..

ama sergio ve teteden nasıl çıkılır en ufak fikrim yok . ikisi toplam 5.8 M senelik maliyet

sağ bek işi bitmiş olsa sadece 8 üzerinden alıp trasnferi kapatırız poizsyonunda olsak bu mantığa OK derdim.

Kabul ediyorlarsa 3 yıllık maliyeti Wendel’den daha az olur ama İtalyan takımlarından fiyat arttırıp oraya imza atarlar diye düşünüyorum

Tamamda bonservis vermiyorsun. Maasin bi kismini bonservis gibi gör. Rabiotu gibi adami 20m € ya bile alamasin.
doğrusun - ama imza parasıda olacaktır TR ye ikna edersen misal.

Mert'in dediği gibi sergio ve tete gibi toplam 500 DK bile zor görecek adamların 5-6 M EU luk maliyetinden kurtulursan OK olabilir.

onlardan çıkamadan çok zor bence

böyle olabilir ..

ama sergio ve teteden nasıl çıkılır en ufak fikrim yok . ikisi toplam 5.8 M senelik maliyet

sağ bek işi bitmiş olsa sadece 8 üzerinden alıp trasnferi kapatırız poizsyonunda olsak bu mantığa OK derdim.
Gerçi benim hesap şurada şaşıyor, Vinicius yerine gelen Batshuayi daha yüksek maaş alıyor. Bütçeyi dengelemenin tek yolu oyuncu satışı. Emin ve Tete için 10'ar teklif gelse büyük piyango vurmuş olurdu.

doğrusun - ama imza parasıda olacaktır TR ye ikna edersen misal.

Mert'in dediği gibi sergio ve tete gibi toplam 500 DK bile zor görecek adamların 5-6 M EU luk maliyetinden kurtulursan OK olabilir.

onlardan çıkamadan çok zor bence
Imza parasindan bahsetmiyor haberde.
Teteyi bilmemde sergio'dan zaten cikilmali. Heleki orta saha geliyorsa.

Imza parasindan bahsetmiyor haberde.
Teteyi bilmemde sergio'dan zaten cikilmali. Heleki orta saha geliyorsa.
5 büyük ligde haberdeki gibi belki söz kousu olmayabilr ama TR ye çekeceksen istenir %99.

30 yaşında fransa milli takım 8 i sonuçta - anası haricinde 2 3 kişide pirana gibi girer işin içine.

Geri
Üst Alt