# Rachid Ghezzal

Bilekten gitmiş umarım uzun sürer adam gözünü kapatıp orta yapsa asist oluyor ...

Sakatlık durumuyla ilgili konuşan Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz siyah-beyazlı taraftarların yüreğine su serpti. Korkmaz yaptığı açıklamada; "Ghezzal ile şimdi konuştum. İyi olduğunu söyledi. Bileğinde şişlik ve morluk yokmuş kendisini iyi hissettiğini söyledi. Şu an uçağa biniyor, Cezayir’e dönüyorlar. Yarın kontrolden sonra daha net bilgi verecek. Şu an için endişelenecek bir durum yok." ifadelerinde bulundu.

futbolcuların sakatlığını istemek
insani duygusu olmayan kişilerin dışavurumu olarak adlandırıyorum

Sakatlık durumuyla ilgili konuşan Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz siyah-beyazlı taraftarların yüreğine su serpti. Korkmaz yaptığı açıklamada; "Ghezzal ile şimdi konuştum. İyi olduğunu söyledi. Bileğinde şişlik ve morluk yokmuş kendisini iyi hissettiğini söyledi. Şu an uçağa biniyor, Cezayir’e dönüyorlar. Yarın kontrolden sonra daha net bilgi verecek. Şu an için endişelenecek bir durum yok." ifadelerinde bulundu.
Ne diyecek millete bileği koptu diyecek hali yok bir de menajeri, şuan bjk bonservisi ile almaya çalışıyor oyuncusunun sorunu olsa bile gizler.

Bizdeki kanatları toplasan bu adam etmiyorlar

nerden buldular bu herifi ya bela oldu başımıza

bay asist en sevidigim rakip takim oyuncusu

bjyi ve horsegeni şampiyon yaptı geçen sene de el nenyi almışlardı şimdi herif arsınılda oynuyor
bjde kim topçu seçiyorsa bu işten anlıyor

5 gol 16 asist ha ?

16/17 sezonunda 28 maçta Sneijder 5 gol 15 asist yapmıştı Ghezzal şimdi 27 maçta 5 gol 16 asist yaptı... bizim hücum oyuncularını toplasak 16 asist çıkar mı ? sanmam

Geri
Üst Alt