# Rachid Ghezzal

Adamın ayaklar raket gibi. 2. bir sezon daha böyle performans çıkar mı bilemem ama, müthiş işler yapıyor.

5 gol 16 asist ha ?

16/17 sezonunda 28 maçta Sneijder 5 gol 15 asist yapmıştı Ghezzal şimdi 27 maçta 5 gol 16 asist yaptı... bizim hücum oyuncularını toplasak 16 asist çıkar mı ? sanmam

Sneijder'in o b.k gibi takimda bu ulastigi rakamlari begenmiyorlardi bir de.

Bizde olsa sezon boyunca 1 gol 2 asisti anca olurdu. Bugün de Feghuli ile beraber Belhanda nin gidişinden dolayı kulübede olurdu. Bunun oynadiği oyunu 2 sene önce Feghuli oynadı. Şuan durum ortada.

sergen lajiçi oynatabiliyor mu
gezal geldiği gün de sağdan topu sol ayağına aldığında terör estiriyordu bugün de estiriyor
bayilisuuz boş yapmağa

sergen lajiçi oynatabiliyor mu
gezal geldiği gün de sağdan topu sol ayağına aldığında terör estiriyordu bugün de estiriyor
bayilisuuz boş yapmağa
Mensah ve Ljaıc harici herkezden faydalandi. Abubakar Josef Ersin Welınton Rosıer Larin Ghezal Necip Vida beklentilerin üzerinde performans verdi.

oğulcan'la galatasaray'ı yarışta tutan terim, ahmed arif'in yarası derin.

her şeyi özetliyor gibi.
Neyin yarısı neyin Oğulcan'i?

Bu sene kadar rezil bir ligde bırak yarışta kalmayı Nisan ayında şampiyonluğu ilan etmemek bile büyük rezillik

Ne rakip var ne bir şey .

Hani nerde bizi yarışta tutan Oğulcan?
Geçen hafta niye yoktu?
Karagümrük maçında neden yoktu?

Oğulcan hamsilere gol attı diye elinde bir tek bu mu kaldı elemanı savunacak?

Haftaya da akbaba ile bizi yarışta tutan eleman diye hava atarsın artık

Neyin yarısı neyin Oğulcan'i?

Bu sene kadar rezil bir ligde bırak yarışta kalmayı Nisan ayında şampiyonluğu ilan etmemek bile büyük rezillik

Ne rakip var ne bir şey .

Hani nerde bizi yarışta tutan Oğulcan?
Geçen hafta niye yoktu?
Karagümrük maçında neden yoktu?

Oğulcan hamsilere gol attı diye elinde bir tek bu mu kaldı elemanı savunacak?

Haftaya da akbaba ile bizi yarışta tutan eleman diye hava atarsın artık

bu sene rezil ligde rezil kadroyla rezil hakemlere karşı oynuyoruz. terim'i sevmemek demek galatasaray'ın hakkının yendiğine göz yummak demek değildir. ligde rakiplerine çıkmaması adet edinilmiş 3 kırmızı 1 sezonda senin 3 santraforuna çıkarken sen bir kişiye nefretinden suspus oluyorsan önce dön galatasaraylılığını sorgula derim.

bizi yarışta tutan oğulcan 6 hafta federasyondan ceza aldı. daha önce örnekleri olmasına ve kimse ceza filan almamasına karşın. herifler ertelemeli bile vermeyip cas'taki davayı beklemeden adamı takımdan düşürdüler. oğulcan'ın oynamamasının nedeni feghouli'nin bitmek bilmeyen sorumsuzlukları, terim'in almadığı feghouli, terim'in acayip kontrat vermediği feghouli, terim'in elden çıkartmak için bir çaba gösteremeyeceği feghouli.

sen arena'da direk sallansa terim'e fatura çıkarıyorsun, ben de rize'nin yedeğinin, 2 kere kariyer bitirecek sakatlık yaşayan herifin, erzurum'un orta sahasının sonuç getiren performanslarını tabii ki terim'e yazacağım. terim'le hava atmak için akbaba'nın, oğulcan'ın birkaç haftalık performanslarına ihtiyaç yok zaten. azıcık içinde galatasaraylılık bulunan her adam terim gibi ismin galatasaray'a kazandırdıklarını önünü ilikleyip anar. ben kansız bir insan mıyım ki 40 yıldır olduğu her anda galatasaray'a layığıyla hizmet etmiş adamın adını küfürle, hakaretle anayım.

Müthiş oyuncu tek başına şampiyon yapacak nerdeyse adamları, Çok kötü oynadıkları çok maçı Ghezzal'ın ortaları ile çözdüler adam bir kere istekli yani futbol oynama arzusu var. Feghouli 4 M alıyor ama iki adım atamıyor bu adam 90. dakika pres yapıyor. Bu sezon Pelkas ile birlikte takımda isteyeceğim ilk oyuncu rakiplerden.

bu sene rezil ligde rezil kadroyla rezil hakemlere karşı oynuyoruz. terim'i sevmemek demek galatasaray'ın hakkının yendiğine göz yummak demek değildir. ligde rakiplerine çıkmaması adet edinilmiş 3 kırmızı 1 sezonda senin 3 santraforuna çıkarken sen bir kişiye nefretinden suspus oluyorsan önce dön galatasaraylılığını sorgula derim.

bizi yarışta tutan oğulcan 6 hafta federasyondan ceza aldı. daha önce örnekleri olmasına ve kimse ceza filan almamasına karşın. herifler ertelemeli bile vermeyip cas'taki davayı beklemeden adamı takımdan düşürdüler. oğulcan'ın oynamamasının nedeni feghouli'nin bitmek bilmeyen sorumsuzlukları, terim'in almadığı feghouli, terim'in acayip kontrat vermediği feghouli, terim'in elden çıkartmak için bir çaba gösteremeyeceği feghouli.

sen arena'da direk sallansa terim'e fatura çıkarıyorsun, ben de rize'nin yedeğinin, 2 kere kariyer bitirecek sakatlık yaşayan herifin, erzurum'un orta sahasının sonuç getiren performanslarını tabii ki terim'e yazacağım. terim'le hava atmak için akbaba'nın, oğulcan'ın birkaç haftalık performanslarına ihtiyaç yok zaten. azıcık içinde galatasaraylılık bulunan her adam terim gibi ismin galatasaray'a kazandırdıklarını önünü ilikleyip anar. ben kansız bir insan mıyım ki 40 yıldır olduğu her anda galatasaray'a layığıyla hizmet etmiş adamın adını küfürle, hakaretle anayım.
Tüpçü'ye koşarak gitmek GALATASARAY'a layıkıyla hizmet etmekse eğer böyle hizmet olmaz olsun.

Hakemlere her zaman laf söyledim ve söylemeye devam edeceğim hiç göz yummadim.
Bu sene açık açık doğrandigimiz konusunda sana % 1500 katılıyorum ama ft'nin de onların ekmeğine yağ sürdüğünü göz ardı etmemeliyiz.

Ben hiçbir zaman küfür etmedim etmem.
Sana göre hakaret olan şeyler olabilir ama bana göre değil varsa böyle şeyler raporla geç zaten cezamızı çekeriz ki çektikte.

Ft'nin, takımı adam akıllı hazırladıgi ve aklını verdiği maçların ( 2 Başak ve 2 bjk maçı 2018-2019) çoğunda istediğimizi aldık.

Ancak artık kendini ne futbola ne de sahaya vermediğini seninde kabullenmen gerekiyor.

Tüpçü'ye koşarak gitmek GALATASARAY'a layıkıyla hizmet etmekse eğer böyle hizmet olmaz olsun.

Hakemlere her zaman laf söyledim ve söylemeye devam edeceğim hiç göz yummadim.
Bu sene açık açık doğrandigimiz konusunda sana % 1500 katılıyorum ama ft'nin de onların ekmeğine yağ sürdüğünü göz ardı etmemeliyiz.

Ben hiçbir zaman küfür etmedim etmem.
Sana göre hakaret olan şeyler olabilir ama bana göre değil varsa böyle şeyler raporla geç zaten cezamızı çekeriz ki çektikte.

Ft'nin, takımı adam akıllı hazırladıgi ve aklını verdiği maçların ( 2 Başak ve 2 bjk maçı 2018-2019) çoğunda istediğimizi aldık.

Ancak artık kendini ne futbola ne de sahaya vermediğini seninde kabullenmen gerekiyor.

tüpçüye koşarak gitmedi, hem milli takım, hem de galatasaray'ı çalıştırmak istedi. aysal zaten terim gibi başarıda aslan payını isteyen egoist bir adamdı, ilk fırsatını bulunca da hocayı kovdu. kendi camiasından yaka paça kovulsa da demirören'le yalandan da olsa gülüşe gülüşe imza atmamalıydı eyvallah ama sanki gittiği milli takım değil de tüpçünün beşiktaş'ıymış gibi bir algı yaratmanın lüzumu yok.

ft hakem doğramasının neyine yağ sürdü anlamadım. herif o doğramaya ses çıkardığı için zaten 10 maç ceza yedi sezon içinde. şurdan bile terim'e pay çıkarman nasıl bir düşmanlık içinde olduğunun ispatıdır.

terim kendini sahaya ve futbola şampiyon yaptığı 2 seneden daha fazla veriyor. ama zamanında paranın gücüyle yapılan transferler bu yönetim döneminde masadaki beceriyle gerçekleştirilemedi. anlaştığımız adamlar bile rakiplere kaptırıldı. gelen iyi isimler oldu ama çoğu kiralık adamlardı. buna karşın zonzi hariç hemen hemen getirdiği herkesten sağlıklı kaldıkları süre içinde hep iyi katkı aldı. ilk yarıda o eldeki kadroyla kalecisiz ligin en az gol yiyen takımı olup yarışta kalması bile başlı başına bir teknik direktörlük becerisidir. o ilk yarıda feghouli de denklemden çıktıktan sonra elde kalan kadroyu terim veya terim'in üstü seviyede antrenörler dışında kimse potada tutamazdı. ilk yarıda konya-karagümrük maçlarında onu bunu dinlendireceğim diye saçma teknik direktörlük işleri yaptı ama şampiyonluk haftalarını konuşuyorsak en azından kayıplarda rize maçı hariç günahsızdı. karagümrük maçında kimse olmayacak şekilde gri pozisyonun penaltısı var'dan döndü, ankara'da dünyanın en alakasız penaltısı ve kırmızısı 5 dakikalık periyotta çıktı, rezalet şekilde kaybettiğimiz maçta bile tarihte ilk kez var'dan 2. sarıyla topçu atıldı. takımın ve terim'in kötü olduğu zamanlar oldu ama tam kadro bile çıksak kaybetme ihtimalimiz olan hatay deplasmanını saymazsak puan kaybettiği hemen her maçta katle uğradı. terim'i eleştiriyoruz böyle takım mı olur, bu nasıl terim takımı, gram hırs yok diye nasıl oluyorsa bu kadar yumoş ekiple bile kırmızı kart sıralamasında 3., toplam kartta lig 4.'süyüz. bu sene hiçbir şekilde şampiyonluğu hak etmedik eyvallah ama yönetim kademesinde yediğimiz kadar büyük farkı da sahanın hiçbir yerinde yemedik.

zaten seneye ligi şaibeyle önümüzde bitiren takımlar daha adaletli ortamlarda yarışınca neyin ne olduğunu da daha rahat şekilde idrak edebileceğiz.

Geri
Üst Alt