- 30 Temmuz 2009
- 26.146
- 3.407
- 1.853
Adamın ayaklar raket gibi. 2. bir sezon daha böyle performans çıkar mı bilemem ama, müthiş işler yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konuda benden cikan bir fiyasko var mi diye baktim. neyse ki yokmus.bu adamin kesinlikle alinmasi lazim. bonservisi yok ! hemen anlasilmali vakit kaybetmeden. yasi cok uygun.
oynayanı ghezzal, oynamayanı feghouli, ligdeki farkı belirliyor gibi.
5 gol 16 asist ha ?
16/17 sezonunda 28 maçta Sneijder 5 gol 15 asist yapmıştı Ghezzal şimdi 27 maçta 5 gol 16 asist yaptı... bizim hücum oyuncularını toplasak 16 asist çıkar mı ? sanmam
Oynatani Sergen oynatamayani FT.
Her şeyi özetliyor gibi....
Mensah ve Ljaıc harici herkezden faydalandi. Abubakar Josef Ersin Welınton Rosıer Larin Ghezal Necip Vida beklentilerin üzerinde performans verdi.sergen lajiçi oynatabiliyor mu
gezal geldiği gün de sağdan topu sol ayağına aldığında terör estiriyordu bugün de estiriyor
bayilisuuz boş yapmağa
Mensah ve Ljaıc harici herkezden faydalandi. Abubakar Josef Ersin Welınton Rosıer Larin Ghezal Necip Vida beklentilerin üzerinde performans verdi.
sergen lajiçi oynatabiliyor mu
gezal geldiği gün de sağdan topu sol ayağına aldığında terör estiriyordu bugün de estiriyor
bayilisuuz boş yapmağa
Neyin yarısı neyin Oğulcan'i?oğulcan'la galatasaray'ı yarışta tutan terim, ahmed arif'in yarası derin.
her şeyi özetliyor gibi.
Neyin yarısı neyin Oğulcan'i?
Bu sene kadar rezil bir ligde bırak yarışta kalmayı Nisan ayında şampiyonluğu ilan etmemek bile büyük rezillik
Ne rakip var ne bir şey .
Hani nerde bizi yarışta tutan Oğulcan?
Geçen hafta niye yoktu?
Karagümrük maçında neden yoktu?
Oğulcan hamsilere gol attı diye elinde bir tek bu mu kaldı elemanı savunacak?
Haftaya da akbaba ile bizi yarışta tutan eleman diye hava atarsın artık
Tüpçü'ye koşarak gitmek GALATASARAY'a layıkıyla hizmet etmekse eğer böyle hizmet olmaz olsun.bu sene rezil ligde rezil kadroyla rezil hakemlere karşı oynuyoruz. terim'i sevmemek demek galatasaray'ın hakkının yendiğine göz yummak demek değildir. ligde rakiplerine çıkmaması adet edinilmiş 3 kırmızı 1 sezonda senin 3 santraforuna çıkarken sen bir kişiye nefretinden suspus oluyorsan önce dön galatasaraylılığını sorgula derim.
bizi yarışta tutan oğulcan 6 hafta federasyondan ceza aldı. daha önce örnekleri olmasına ve kimse ceza filan almamasına karşın. herifler ertelemeli bile vermeyip cas'taki davayı beklemeden adamı takımdan düşürdüler. oğulcan'ın oynamamasının nedeni feghouli'nin bitmek bilmeyen sorumsuzlukları, terim'in almadığı feghouli, terim'in acayip kontrat vermediği feghouli, terim'in elden çıkartmak için bir çaba gösteremeyeceği feghouli.
sen arena'da direk sallansa terim'e fatura çıkarıyorsun, ben de rize'nin yedeğinin, 2 kere kariyer bitirecek sakatlık yaşayan herifin, erzurum'un orta sahasının sonuç getiren performanslarını tabii ki terim'e yazacağım. terim'le hava atmak için akbaba'nın, oğulcan'ın birkaç haftalık performanslarına ihtiyaç yok zaten. azıcık içinde galatasaraylılık bulunan her adam terim gibi ismin galatasaray'a kazandırdıklarını önünü ilikleyip anar. ben kansız bir insan mıyım ki 40 yıldır olduğu her anda galatasaray'a layığıyla hizmet etmiş adamın adını küfürle, hakaretle anayım.
Tüpçü'ye koşarak gitmek GALATASARAY'a layıkıyla hizmet etmekse eğer böyle hizmet olmaz olsun.
Hakemlere her zaman laf söyledim ve söylemeye devam edeceğim hiç göz yummadim.
Bu sene açık açık doğrandigimiz konusunda sana % 1500 katılıyorum ama ft'nin de onların ekmeğine yağ sürdüğünü göz ardı etmemeliyiz.
Ben hiçbir zaman küfür etmedim etmem.
Sana göre hakaret olan şeyler olabilir ama bana göre değil varsa böyle şeyler raporla geç zaten cezamızı çekeriz ki çektikte.
Ft'nin, takımı adam akıllı hazırladıgi ve aklını verdiği maçların ( 2 Başak ve 2 bjk maçı 2018-2019) çoğunda istediğimizi aldık.
Ancak artık kendini ne futbola ne de sahaya vermediğini seninde kabullenmen gerekiyor.