rade krunić

Onur Yücel

10 Numara!
Bosnalı orta saha. Milan'da rotasyon oyuncusu olmaktan öteye gidemedi. Ancak empoli bir kaç maçına denk gelmiştim, salih ile beraber de oynamıştı. Baya iyiydi. Bosnalı olması buraya gelmesinde etken olabilir. Uyum sorunu yaşamaz. Bonservisi de fazla olmaz. Nokta transfer olur. Yaşı da uygun bence

b.webp

Bosnalı orta saha. Milan'da rotasyon oyuncusu olmaktan öteye gidemedi. Ancak empoli bir kaç maçına denk gelmiştim, salih ile beraber de oynamıştı. Baya iyiydi. Bosnalı olması buraya gelmesinde etken olabilir. Uyum sorunu yaşamaz. Bonservisi de fazla olmaz. Nokta transfer olur. Yaşı da uygun bence

Ekli dosyayı görüntüle 127472

@Keramettin TANRIVERDİ adminde cok dedi bunu

bence 8 numarads bizde cuk oturur

fb küme düşmezse zorunlu alacaklar balonu

Noldu la futbol duayenleri? luis gustavo geldiğinde de söylemiştim dibe gerileyen adam sampiyonluk getiremez diye. O zaman tr nin en iyi orta sahasi diyolardi bu duayenler. Bu herifte ivmeli şekilde dibe gidiyor. Yedekten oteye geçemez. Demirbay top diye oynar bunu

Giden Crespo da İsmail de bundan iyi. Oyun tarzı olarak vaad ettiği bir şey yok. Fred rolünü üstlenemez; Fred' in partneri olarak da İsmail net daha iyi seçenek. Arabın yağı bol bulunca olmadık yerlerine sürmesi gibi saçıyorlar paraları...

bu düz takoz herifide ,kalecileri livanında vasat oldugunu daha temmuz aylarında söylemiş idik,olsun güzel kazık girmiş
bunları öven kişiler net futboldan anlamayan tipler

balkanların maldonadosu..milan bile bu adamdan nasıl para kazandığına şaşırmıştır..

Crespo'nun gitmesi Krunic gelmesinden çok daha önemliymiş. Hem karaktersiz hem de pres konusunda Krunic'e göre çok daha etkili bir oyuncuydu rakibi çok fazla ısırıp rahatsız ediyordu.

Samsunspor maçında son saniye golü kaçırdı 2 puan kaybettiler bu maçta rezalet oynadı yine 2 puan bıraktılar.

Seneye 12 yabancı düştüğü ortamda 3.5 yıllık kapı gibi sözleşmesi var güzelce parasını alır.

Milan turşusunu kurmadan göndermez birini

Bekledikleri Fred performansı aldıkları 34 yaşında Topal. Çünkü öncesinde Topal da kendi rolünde iyiydi. Mücadele ederdi yapışıp rakibe top alırdı ayağından.

Crespo artistin tekiydi ama dinamikti. Fred 2/3 maç daha kaçırıp formsuz dönerse bu adamı kesmezlerse Ligi verebilirler.

İsmail’in de performansı düştü bu arada herkes daha iyi diyor ama o da hataya çok yarkıj bir oyuncu. Ayağı titriyor maç biraz zora girince.

Eleştirdiğimiz Demirbay onlarda olsa şu an bayıla bayıla oynatırlar mesela. Ama biz Ndombele 5 dk kala oyuna girince kızıyoruz.

Bekler oturup Kaan orta saha alternatifi olunca daha da bariz gözükecek orta saha üstünlüğümüz.

Fenerliler yakında “are you player ha? are you big player? hüüğğğ” diyerek bunun arabasının önünü keserler.

bu adam nasıl büyük takımlarda oynadı enteresan
maldonado'dan da beter yetenek fukarası.

Rade Krunic: "Fenerbahçe'de gerçekten çok zor bir ortam var. Böylesine büyük hedefleri ve organizasyonu olan büyük bir kulübün, futbol konusunda bu kadar basit düşünmesini, amatörce hareket etmesini anlayamadım. Futbolu doğru şekile anlayamıyorlar.

Neden 12 yıl şampiyon olamadıklarını bence kendilerine sormalılar. Galatasaray, Fenerbahçe'ye nazaran daha vizyonlu ve Avrupa odaklı. Bu yüzden ligi domine ediyorlar.

Krunic: "Fenerbahçe'ye gelmeden önce İtalya'da bir sisteme alışmıştım. Sahada ne yapmam gerektiğini biliyordum. Dürüst olmak gerekirse Fenerbahçe'nin futbol tarzını anlayamadım. Sahada tamamen doğaçlama var. Dolayısıyla Fenerbahçe'de yönümü bulamadım. Ben hangi kulübe gittiğimi biliyordum.

Dzeko ve Tadic, bana Fenerbahçe'yi anlatmışlardı. Ama bu kadar amatörce bir futbol zihniyetini anlayamadım."

(Kurir)

Geri
Üst Alt