rafa silva

Eğer bjk rafayı satmaya meyilli ise ben olsam sulanırdım. Barışı sat oraya sane at, sağa yunus koy ortaya rafa

maaşını fb verdiği için kaçması normal

zaten oynadığında da satıyodu

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Hüseyin Yücel: "Sizlerden ricam. YouTube'a girin, 'Rafa Silva-Okan Buruk' yazın. 40 saniyelik bir video çıkacak. Okan hoca 'Türkiye Ligi'nden birini transfer etmek isteseniz kimi ederdiniz?' sorusuna Rafa cevabı veriyor. 'İlgilendik ama bize 3 yıl için 40 milyon euroluk bir paket çıkardılar. Bu rakamı vermemiz mümkün değildi. O yüzden transfer sürecini ilerletemedik' diyor. Rafa'nın Beşiktaş'a maliyeti 18.9 milyon euro. Biz 18.9'a almışız, arkadaşlar 40'a alamamış. Bende şöyle bir kanaat oluştu: Ben kulübü 21.1 milyon euro kâra geçirdim."

Bu arada bence bu da Kerem gibi skor yapamadığı her maç hedef tahtası olacak birisi. Kendisi gol atacak diye etrafındakileri düşürengillerden. Asla şöyle birini takımımda istemem. En iyi oyuncularının bu herif olması içinde bulundukları durumu anlatıyor zaten. Şu herifi 2 maçta da yıldız yaptıran Davinson'a da 2 çift laf etmek lazım da neyse. Konu bck olunca hocasından oyuncusuna herkese bir haller oluyor. Muslera da böyleydi.

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Hüseyin Yücel: "Sizlerden ricam. YouTube'a girin, 'Rafa Silva-Okan Buruk' yazın. 40 saniyelik bir video çıkacak. Okan hoca 'Türkiye Ligi'nden birini transfer etmek isteseniz kimi ederdiniz?' sorusuna Rafa cevabı veriyor. 'İlgilendik ama bize 3 yıl için 40 milyon euroluk bir paket çıkardılar. Bu rakamı vermemiz mümkün değildi. O yüzden transfer sürecini ilerletemedik' diyor. Rafa'nın Beşiktaş'a maliyeti 18.9 milyon euro. Biz 18.9'a almışız, arkadaşlar 40'a alamamış. Bende şöyle bir kanaat oluştu: Ben kulübü 21.1 milyon euro kâra geçirdim."
19 kulübün ödediği de bu da 10-15 cebinden verdi o transferde, hikaye anlatmasın.

Bizden istenen total paket de 28 milyon euro netti o dönem.

Geri
Üst Alt