rafa silva

Sancheze özür aciklamasi yapıp gelsin. Pozisyonda bilerek ayağımı vurdum kendimi attım desin. Birde maaşta indirime gitsin. Kariyerinin sonunda büyük bir takımda oynamış olur

Sergen toplantida Denizliye attigi frikigi anlatiyor: (temsili degil)

1763111317360.webp

Bunların sıkıntısı nedir niye böyle oldular bir anda

Bunların sıkıntısı nedir niye böyle oldular bir anda
kpaşa maçından sonra bozulmuş araları sergen performansı yetersiz demiş
sergen o maç kadrosuna almamış rafa da menajerini çağırmış ertesi gün, adalıyla görüşmüşler rafa da jkyi bırakıyorum gerekirse de futbolu bırakırım demiş

kaynak: gökhan dinç

kpaşa maçından sonra bozulmuş araları sergen performansı yetersiz demiş
sergen o maç kadrosuna almamış rafa da menajerini çağırmış ertesi gün, adalıyla görüşmüşler rafa da jkyi bırakıyorum gerekirse de futbolu bırakırım demiş

kaynak: gökhan dinç
beşiktaşını iyi takip ediyorsun yakışır

Adamın kazandığı paranın verdiği güce ve rahatlığa bak. "Gerekirse futbolu bırakırım".

Hadi sıkıyorsa sizde söyleyin: "Gerekirse emekli olurum çalışmam".

Benim büllük söyleyemiyor.

Bu işin sonunda fbye gideceğine adım kadar eminim. Bizden BAY ı isterler, fbden irfan +500bin dolara okey derler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Memiktaß bu adam olmadan ilk 5 e zor girer. Takımlarındaki tek elit oyuncuydu onu da futbola küstürdüler.

Turkiye standartlarinda iyi oyuncu ancak ozel bir oyuncu kesinlikle degil.Avrupa da basari icin Rafa Silva dan cok daha iyi oyuncular lazim.

bir boka yaramaz , bize sette oynayacak adam lazım geçiş oyuncusunu alıp ne yapacaz ? Gelmiş 32 yaşına zaten müthiş oyun aklı mı var ? Çok iyi pasör yada şutör mü ? Hiçbiri değil hızı da gidince geçişde de boka yaramayacak alıp ne yapalım bunu sol kanatta oynasa bile bizde öyle pozisyon bulamaz

Geri
Üst Alt