# Rafael Alcântara

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
rafinha-trabaja-para-volver-1506704926450.jpg

Isim: Rafael Alcântara do Nascimento
Doğum tarihi: 12 Şub 1993
Doğduğu il São Paulo yaş: 25
Boyu: 1,74 m
Mevki: Orta saha - Merkez orta saha
Ayak: sol ayak

Inter Milan Rafinha nin opsiyonu nu cekmedi. Barcelona bu sezon da kendisini düsünmüyor. Al sana mis gibi firsat Kiralamasi. Rafinha'daki tek Problem sakatliklari olabilir. Ondan haric tam istedigimiz Oyuncu. Barcelona ile pek Problem olmaz kiralama konusunda. Hatta satin alma opsiyonunu koydurabilirler (Fiyat yüksek olabilir. Gecen Sezon Intere 25 Mio koydular. Belki simdi kimse istemiyor diye 15-18 e düser).

Denis Suarez daha kolay bir hedef olur.

O bölgede çok alternatif var ve çoğu Barcelona seviyesinde de değil.

Denis Suarez daha kolay bir hedef olur.

O bölgede çok alternatif var ve çoğu Barcelona seviyesinde de değil.
Yoklamak lazim ikisini de. Rafinha olursa cok üstün bir sey olmus olur. Harbiden o Posisyonu manyak sekilde kapatmis oluruz. Bir anda bu OS düsünmedim degil

Fernando
Ndiaye Rafinha

Ligin 5 kat üstünde olur

35 mil. € opsiyon koydurmuştu Barça. Şimdi de ondan farklı olmaz

Üstelik bu yaşta Barça 'da oynayan Brezilya milli takımı görmüş adam neden STSL 'ye gelsin ki ?

İyi bir projeyle bence de ikna edilebilir.

Busquets
Rakitic
Gomes
Rafinha
Suarez
Arthur
Roberto
Carlos Alena
Sergi Samper

Bu oyunculardan ikisi oynayacak sadece. Üstüne Kante de gelebilir.

Dolayısıyla Gomes, Suarez veya Rafinha kesinlikle gidecektir, yüksek ihtimalle biri kiralanır biri satılır.

daha emre akbabayı alamıyoruz

üzgünüm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ağabeyi gelsin bu kesmez

transfer komitesi ve scouting birimimize bakarak bu transfer messinin reale imza atması gibi

daha emre akbabayı alamıyoruz

üzgünüm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre yi satin alma derdindeyiz. Burada is kiralamak.
Keske 20 Mio transfer yapma imkanimiz olabilse. Eger öyle bir durumumuz olsa 2 sene kiralardim, eger 2. senesinde 15 maca cikarsa 20 Mio zorunlu opsiyon cekme olurdu. Böylece en kötü 1.5 sene kiralamis olurduk. Totalde 20 + 5 (Kira bedeli) giderdi böyle bir klas oyuncu icin

Emre yi satin alma derdindeyiz. Burada is kiralamak.
Keske 20 Mio transfer yapma imkanimiz olabilse. Eger öyle bir durumumuz olsa 2 sene kiralardim, eger 2. senesinde 15 maca cikarsa 20 Mio zorunlu opsiyon cekme olurdu. Böylece en kötü 1.5 sene kiralamis olurduk. Totalde 20 + 5 (Kira bedeli) giderdi böyle bir klas oyuncu icin

reis 5 kira bedeli nası vericez allasen ayrıca 4 sene üefa ensemizde

gayet tabi müthiş transfer olurdu ama ndiaye kiralaması dahi tuzlu geliyor durum vahim (ki o bence de tuzlu)

GSC App

reis 5 kira bedeli nası vericez allasen ayrıca 4 sene üefa ensemizde

gayet tabi müthiş transfer olurdu ama ndiaye kiralaması dahi tuzlu geliyor durum vahim (ki o bence de tuzlu)

GSC App
atiyorum Carole satildi 2 ye + Telles den bonus geldi 2-3 . 5 mio yapiyor. Hemen kira bedeli icin vereceksin

Geri
Üst Alt