GSC Haber Rafael Leão: "Galatasaray taraftarlarının benim için yazdıklarını takip ediyorum"

Arif Çelik

Hocaların Hocası
Rafael Leao: "Galatasaray taraftarlarının benim için yazdıklarını takip ediyorum. Ayrıca Renato Nhaga, bu sabah bana birkaç şey gösterdi. Birinin sana sevgi göstermesi gerçekten önemli. Hem özgüven hem aile için. Böyle sevgi görünce yeteneklerini göstermek daha kolay oluyor."

1788727767461.webp
Rafael Leao: "Osimhen'e bu sezon 100 asist yapmak istiyorum."

Rafael Leao: "Galatasaray'ı hep biliyordum. Burada büyük efsaneler oynadı. Sneijder ve Drogba gibi. Hagi gibi. Kulübün kültürünü değiştirdiler. Ayrca kulüp, Şampiyonlar Ligi'ndeki büyük takımları yenmesi için kurulmuş."

Futbol oynarken de gülüyorsun , bunu istemsiz mi yapıyorsun?

Rafael Leao: “Sanırım bu dünyaya insanlara güzel bir enerji katmak, etrafımdaki insanlar için iyi bir arkadaş olmak ve aynı zamanda hayatımın tadını çıkarmak için geldim. Sağlıklıyız, etrafımızda iyi insanlar var ve güzel şartlara sahibiz. Bu yüzden sadece gülümsememiz gerekiyor. Çünkü her uyandığımız gün yeni bir fırsat. Bu yüzden sahip olduklarımız için şükretmeliyiz.”

Rafael Leao: "Galatasaray'ı geçen sezon takip ettim. Liverpool maçlarını izledim. Maalesef yapamadık..."

- Kendini nasıl anlatırsın?

Rafael Leao: “Sade, eğlenceli, çok iyi bir arkadaş… Köklerini asla unutmayan bir aile insanı. Evet, hepsi bu.”

- Gelmeden önce takımdan kimlerle konuştun?

Rafael Leao: "Leroy Sane, Victor Osimhen ve Lucas Torreira."

Rafael Leao: "Takımdan bazı kişileri tanıyordum. Gelmeden önce hocayla da konuştum. Her şey sevgi üzerineydi. Şimdiden evimde gibi hissediyorum."

(GS Youtube Katıl)

Hoca iyidir hoştur ama taktik olarak filan he de gec her dediğini yapma kardeş

Şimdi videoyu izliyordum bu soruları kim hazırlıyor ya? Hep birbirini tekrar eden sorular

Küfür etmeyin yoksa oynamam diyor.

27 noyu sonra anlatacağım dediği 27. şampiyonluk sanirim. Kral bizi şampiyon edip formasını gösterecek.

-Are you big player?
+Yes you are a big player.

Yani top oynaman lazım

Bu adamın sırf varlığı bile sakatlıkların mental darbesini yumuşatıyor. İnşallah sahada performansıyla eksikleri kapatır süperstar

Reis dripling yapıp 2-3 adam geçip sahanın yarısını parselledikten sonra Barış’a al da at assisti n kalecinin üzerine vurulunca oyuna küsme sane gibi

Geri
Üst Alt