# Rafael Van der Vaart

Cevap: # Rafael Van der Vaart

SON GELİŞMELER !..

Evet arkadaşlar şu an Haldun Üstünel'in İspanyada olduğunu öğrendim veloso transferi dondurulmuş sanırım van der vaartla ciddi bi şekilde ilgileniyoruz artık haldun üstünel kiralıkta olsa getirtmeyi planlıyor hollandalıyı son maçta da oynamamış zaten ilk önce bonservisiyle alınması planmlanıyor ama biraz zor tüm imkanlarımızı zorlayacağız ama bonservisiyle olmasa bile kiralık getirebiliriz takımımız için hayırlısı olsun..

https://futbolfirtinasi.blogspot.com/

Len şu futbolfırtınası denen blogun haberlerini koyup durmayın. Adam sallayıp duruyor.. Utanmıyor da.. Ahlaksız heriff..

renkdas ben sadece paylasiim dedim isteyen inanir isteyen inanmaz !

ama bence bu günlerde bi transfer gerceklesecek !

Sana bişey demiyorum renktaş. Tepkim tamamiyle blog sahibine.

Evet gerceklesecek bir transfer ama biz fazla ucuyoruz Deco.VDV.Emana bunlarin bonservislerini cok yüksek

VDV için Madrid 10 milyon avro istiyor sıkı pazalıkla 7-8 olur Deco yaslandı fiyatı fazla el yakmaz içlerinde en imkansızı Emana oda alınmıycak bir oyuncu deyil

önemli olan VDV'ı ikna etmek bence,karısına da mor forma hediye ederiz :):)

O kadar zor olacağını sanmıyorum, bonservis ve kendi alacağı para konusunda ortak noktada buluşulursa ikna neden olmasın? Transfer sezonunun başında olsa ve talibi çok olsaydı zor ikna edilirdi ama geldik Ağustosa iyi bir seçenek olabiliriz VDV için.

boyle diyelim, bir VdV ve bir Arda ile Sadece Turkiye icin degil avrupaya gore baya bir yaratici orta sahamiz olur, hem bu sekilde Arda oyle boyle kanatta oynama imkani da bulur. daha onemlisi duran top meselesi cozulmus olur.

10 degil 18 mn € 'dan satılık basına göre madrid baskanından veya zidane'dan su oyuncular satılıktır diye bişey duymadım ben robbende satılık diyorlar ama adam kadroda pasalar gibi oynuyor.

Yani olduda satılık listesine koydular 18 den assagı koymazlar. Bordonun gourcuffu aldıgı gibi alabiliriz ama

Real Madridden alamayacagımız 2 Hollandalı var KJH ve Sneijder digerlerini alabiliriz bence

vdv gelmez gelcek olsaydı şimdiye alınmış olurdu lucas neil takımıyla çine gitmemiş sanırım lucas ı alıyoruz.

Lig tv Adnan Sezgin'e Transfer Varmı Diye Sormuş ;

Adnan Sezgin'de : Evet , var imza aşamasına getirdik.Çalışmalarımız sürüyor demiş.Lig tv'de izledim.

Ayrıca Haldun Üstünel Lucas Neill'le pazarlık masasına oturmuş.

Lig tv

10 degil 18 mn € 'dan satılık basına göre madrid baskanından veya zidane'dan su oyuncular satılıktır diye bişey duymadım ben robbende satılık diyorlar ama adam kadroda pasalar gibi oynuyor.

Yani olduda satılık listesine koydular 18 den assagı koymazlar. Bordonun gourcuffu aldıgı gibi alabiliriz ama

evet,satın alma opsiyonu ile kiralayabilirsek ne ala

Geri
Üst Alt