# Rafael Van der Vaart

Cevap: # Rafael Van der Vaart

Galatasaray wordt weer met een Oranje-international in verband gebracht: Rafael van der Vaart. Er is tot dusver weinig interesse voor de middenvelder van Real Madrid maar in de Spaanse hoofdstad verwacht men dat de club van Frank Rijkaard een dezer dagen concreet gaat worden voor Van der Vaart. Eerder werd Galatasaray met John Heitinga, Klaas-Jan Huntelaar en Khalid Boulahrouz in verband gebracht. (Marca)

Galatasaray bir kac gun icinde Real Madrid'e iyi bir teklif sunacak.

Hollandadan voetbalzone.nl okudum.

Ama kaynak Marca

o süper inşallah hadi hayırlısı

ne kadar iyi bir teklif sunabiliriz ?

en az 15Milyon fiyat çekerler

ben Decoyu tercih ederim bakmayın yaşına kaliteliyse 3 VDV cebinden çıkartır;)

Süper transfer olur Ajax altyapısında yetiştiği için total futboluda iyi bilir.Oyunu iki yönlü bile oynar.(EURO 2008)Oynayacağımız futbolu bilen bir adamın takımın içinde olması uyum sürecini kolaylaştırır.

Deco>Van der vaart ama VDVyede hayır demeyiz heralde:D

Galatasaray wordt weer met een Oranje-international in verband gebracht: Rafael van der Vaart. Er is tot dusver weinig interesse voor de middenvelder van Real Madrid maar in de Spaanse hoofdstad verwacht men dat de club van Frank Rijkaard een dezer dagen concreet gaat worden voor Van der Vaart. Eerder werd Galatasaray met John Heitinga, Klaas-Jan Huntelaar en Khalid Boulahrouz in verband gebracht. (Marca)

Galatasaray bir kac gun icinde Real Madrid'e iyi bir teklif sunacak.

Hollandadan voetbalzone.nl okudum.

Ama kaynak Marca

Hollanda Milli Takımını alıyoruz sanırım :)

almanyadan da çok klüp ister onu,bizden fazla verebilirler, önemli olan Van Der Vaart'ın gelmek istemesi,eşini ikna etsin gelsinler :)

Eşini ikna etmek kolay, kendisi Türkiye ve özellikle İstanbul'u çok beğendiğini ve yaşamak istediği şehir olduğunu falan söylüyor. Ama kendisi meme kanseri ve tedavi sürecinde.

Bütçemiz yetmez.Zaten adam bu yaşta gelmez.Unutun gitsin.

Geri
Üst Alt