# Rafael Van der Vaart

Cevap: # Rafael Van der Vaart

VDVnin yükseliştemi ne yaptı 2 sene Real Madridde? Ayrıca Anelkada 26 yasında geldi ;)

08/09 Sezonunda transfer oldu Reala Hemen Hemen her macda oynadi gerek ilk 11 de gerekse sonradan girme düsüsde sayilmaz bana göre Realde yedek kalmak ayip deyildir

Anelkaya gelince Ne kadar takim degistirdini ne kadar problemli bir oyuncu oldunu herkes billiyor

Senin kadronda kewell ada yer yok renkdaş sende kusura bakma çok aç gözlüsün kewell ve servetide beğenmiyorsun ya sana ne demeli artık.

alparslanla E.çolak ın kaç maçını seyrettin de hemen diğer oyuncuların papucunu dama attın.

Anca istersiniz zaten bu takımın as kadroya değil yedek kadroya takviye yapması lazım en az sahadakiler kadar yedek kadroda kaliteli olmalı.

Sanamı soracağız beğenmiyorum Servet'i,Kewell çok kaliteli Arda'nın yerine o da oynayabilir diğer oyunculardan da beğendiklerime kadroda yer verdim beğenmedikleriminde benim kadromda işi yok dedim ben td değilim tabiki bu benim kişisel fikrim ;)

Gelirse milat olur.Uzun zaman sonra frikiklerde sorun yaşamayız

Bende Servet ve Kewell i yeterli bulmuyorum Mesela servet yerine emre güngör kewell yerine oynayan serdarı tercih ederim

Bende senin futbol bilginden süphe duymaya basladim, Serdar ile Kewell'i karsilastirmak bile büyük bir sacmalik...

Orası sana kalmamış ;) Ben yeterli bulmuyorum diyorum serdarı 4-5 maç oynasın bakalım sonra görüşelim bu konuyu kewell i çok severim ama gerçektende yeterli bulmuyorum serdarı buluyorum demiyorum ama genç baskı yapar topu alır gider ama kewell onu yapamaz bu saatten sonra -ki yapamıyor direk paslar ile oynuyor ha şöle eyvallah derim kewell ı kanatta değil forvet arkası oynatıcaksan sorun yok direk tek paslarla başarılı olur ama kanatta yetersiz kalır .

Hersey baski yapip kosmak ile olmuyor abicim, tecrübe daha önemli. Serdar daha ne yapti, neyi kanitladi'da Kewell'den daha iyi diyebiliyorsun?

Orası sana kalmamış ;) Ben yeterli bulmuyorum diyorum serdarı 4-5 maç oynasın bakalım sonra görüşelim bu konuyu kewell i çok severim ama gerçektende yeterli bulmuyorum serdarı buluyorum demiyorum ama genç baskı yapar topu alır gider ama kewell onu yapamaz bu saatten sonra -ki yapamıyor direk paslar ile oynuyor ha şöle eyvallah derim kewell ı kanatta değil forvet arkası oynatıcaksan sorun yok direk tek paslarla başarılı olur ama kanatta yetersiz kalır .

Kewell kanatta mı oynuyor? Kewell serdar kadar koşamaz ama ondan daha iyi pozisyon alır,daha iyi orta yapar çok daha iyi şut çeker ve daha golcü...Yani şöyle söyliyeyim;Liverpool'dan alamadığımız babel'i düşün...Kewell iyi olduğu zaman benitezin ilk tercihi babel değil kewell dı.Kewell hep sakat olduğu için oynayamadı...Tamam serdar da iyi ama kewell'la karşılaştırmak farklı olmuş biraz...

keweellı ardayla bile kıyaslamam,onun tek sorunu kondisyon,genç olsaydı şu anda reale ronaldo yerine kewell gidecekti.

bu aralar nedense bu adamın geleceği içime doğuyor ama çok zor tabi

Hersey baski yapip kosmak ile olmuyor abicim, tecrübe daha önemli. Serdar daha ne yapti, neyi kanitladi'da Kewell'den daha iyi diyebiliyorsun?

Kewell kanatta mı oynuyor? Kewell serdar kadar koşamaz ama ondan daha iyi pozisyon alır,daha iyi orta yapar çok daha iyi şut çeker ve daha golcü...Yani şöyle söyliyeyim;Liverpool'dan alamadığımız babel'i düşün...Kewell iyi olduğu zaman benitezin ilk tercihi babel değil kewell dı.Kewell hep sakat olduğu için oynayamadı...Tamam serdar da iyi ama kewell'la karşılaştırmak farklı olmuş biraz...

İzleyip göreceğiz birlikte.

Serdar'mı Kewell'dan iyimiş..Bukadar komik yorumlar yapmayın be arkadaşlar cevap verme gereği duymuyorum.Gülüp geçiyorum.

Serdar'mı Kewell'dan iyimiş..Bukadar komik yorumlar yapmayın be arkadaşlar cevap verme gereği duymuyorum.Gülüp geçiyorum.

Deco konusuna giriyorum VDV tartışılıyor,VDV konusuna giriyorum Kewell-Serdar tartışılıyor,taraftar iyice şaşırmış :D

Yaa, dayanamadim yazdim, özur dilerim. Serdar, yetenekli ve gelecegi parlak ama su an asla bir Kewell degil.

İzleyip göreceğiz birlikte.

Geçen yıl izleyip gördük hep birlikte,hemde sakatlıktan yeni çıkmış olmasına rağmen...Bu yıl daha da kuvvetli.Futbol yalnızca press,hız gibi fiziksel şeyler değildir.Elbette bunlar futbolun olmazsa olmazlarıdır ama her oyuncu için değil...Zeka tecrübe gibi şeylerde var futbolda.Eğer dikkat ettiysen kewell oyuna girdikten sonra serdar sağ forvete kewell sol forvete geçti.Bu bile rijkaard'ın o bölge için kewell'ı mı yoksa serdar'ı mı tercih edeceği hakkında ipucu verebilir bize... Şunuda belirtmek isterim ki serdar'la karşılaştırdığın adam bir zamanlar Alex Ferguson'un Menchister united için düşündüğü 7 numaraydı...Harold Martin Junior kewell liverpool fanatiğiymiş.Çocukluk hayaliymiş liverpool...

Yok yok bende bir blog açıçam;),Bu sene bloglar moda oldu..Herkez biribirinden görerek blog açıyor..Belki futbolfırtınası sahibide aramızdan berii;),O yüzden hiç blog'a inanmıyorum..Aceto hariç..VDN gelince koskaca yazarlar biz bildik veya söylemişdik diye..Fossacimbom Neill ile anlaşmışdık demişdi..Baktı ortadada gelen giden yok haberi kaldırdı..Neill gelsin sonra haberi tekrar koyar biz demişdik der..

Zaten askere gideicem bol bol kafamı dinlendiriyorum..Haldun abi nasıl olsa en iyisi getirir...

Geri
Üst Alt