# Rafael Van der Vaart

Cevap: # Rafael Van der Vaart

Yok yok bende bir blog açıçam;),Bu sene bloglar moda oldu..Herkez biribirinden görerek blog açıyor..Belki futbolfırtınası sahibide aramızdan berii;),O yüzden hiç blog'a inanmıyorum..Aceto hariç..VDN gelince koskaca yazarlar biz bildik veya söylemişdik diye..Fossacimbom Neill ile anlaşmışdık demişdi..Baktı ortadada gelen giden yok haberi kaldırdı..Neill gelsin sonra haberi tekrar koyar biz demişdik der..

Zaten askere gideicem bol bol kafamı dinlendiriyorum..Haldun abi nasıl olsa en iyisi getirir...

Hakikaten bloglar bu sene patlama yaptı,bu arada artık itiraf ediyorum futbolfırtınası benim :p :D

İkiside Galatasaray futbolcusu sonuçta gidin msnde bu konuları konuşun burası Van Der Vaart konusudur

defansif özellikli oyuncular sallayın bari VDV gelince kim yedek olucak vs. vs. çok saçmalık sayabilirim ama uykum var :)

Onu da alırsak takımın dengesi bozulur. Sirke, Harlem takımına döneriz. Bizim öncelikli ihtiyacımız ön libero ve bir stoper. VDV artık bedava olsa bile en azından Kewell gitmeyecekse düşünülmemeli.

Kusura bakmayın ama...

VDV - Elano - Arda üçlüsü, rakibin başını öyle bir döndürür ki, sahaya kusturur. :)

Ayrıca VDV'nin gelmesini isterim.

Çünkü seneye Kewell'ın gideceğini düşünüyorum. Veya Baros'un.

Zaten seneye istemesekte yapmamız gerekicek olan transferler var. Alt yapıdan da çıkartılabilir tabii.

Emre Aşık büyük ihtimal emekli olacak.

Linderoth gidecek.

Volkan Yaman gidecek.

Mehmet Topal belki satılabilir.

Milan Baros için bence iyi bir alıcı bulunacak

Kewell İngiltere'ye dönmek isteyebilir.

Nonda'nın sözleşmesi bitiyor ve bence gidecek.

Not: VDV ön libero olayarak oynayabiliyor. Savunma yönü Sarp'tan, Ayhan'dan aşağı değil.

arkadaslar VDV fortvete oynayabiliyo ben hamburgda kac kez forvet gordum tabi cogunlukla forvet arkasida oynuyordu ama forvetde oynuyor

Yok artık..:D Bu transfer olursa herhalde kafayı yerim:D

Beleş bu fırsatı kaçırmamamak lazım. Fazla mal göz çıkarmaz:D

Ben sadece bedava diye konuyu ileri taşıdım,ama şuanda yersiz onu almak alırsanda Nonda'yı acilen yollarsın.

Nonda´nın yerine Sercan Linderoth´un yerinede Aurelio gelirse tadından yenmez. Nonda giderse sadece Keıtanın cetveliyle idare eder fener:Donlara tavsiyem Keıta´nın cetvelide saglamdır. Yakında tadıcaklar zaten:asd:

Ajax'ı reddetmiş Rafael.Aman diyeyim. :D Rafa gelsin koyarım sağ beke,stopere.Elano,VDV,Arda ! bu adamları bi arada izledikten sonra ne dert kalır ne de başka birşey. :asd:

Haldun belkide şuan VDVyi almak için uçaga biniyordur. Kimbilir

Geri
Üst Alt